.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ !!! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ MEGA CHANNEL !!!

3.400 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ !!!
Σαφάρι από τον ΔΕΔΔΗΕ για τον εντοπισμό όσων κλέβουν ρεύμα !!!





Συνεχίζονται από τα συνεργεία του διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) οι τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας όλων των καταναλωτών, με το σύνολο των κλοπών να ανέρχονται μόνο το πρώτο εξάμηνο φέτος, στα 3.400 περιστατικά.

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη πρακτική παραβιάσεων μετρητών και παράνομων συνδέσεων, ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί για μία ακόμη φορά πως τέτοιου είδους ενέργειες εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.

Το σύνολο των ρευματοκλοπών για το πρώτο εξάμηνο του 2015 ανέρχεται σε περίπου 3.400 περιστατικά, ενώ, απολογιστικά για το 2014, ο αριθμός αυτός έφτασε τις 6.650 περιπτώσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις διαπιστωμένων ρευματοκλοπών, υποβάλλονται μηνύσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι οι τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι στο σύνολο των περίπου 8 εκατ. μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας σε πανελλήνια κλίμακα, προβλέπεται να εντατικοποιηθούν και καλεί όλους τους καταναλωτές να καταγγείλουν οποιαδήποτε παρέμβαση διαπιστώσουν στους μετρητές τους, με κύριο στόχο τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών και τη διαφύλαξη των νομίμων συμφερόντων του.

Επιπλέον τονίζεται ότι, σε περιπτώσεις υποτροπής των υπόψη παραβατικών συμπεριφορών, θα επιβάλλονται πολύ αυστηρές κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο έλεγχος και η σφράγιση των μετρητών γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλους τους καταναλωτές από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που είναι και τα μοναδικά που έχουν δικαίωμα επέμβασης σε αυτούς.

ΠΗΓΗ
http://www.usay.gr/article/89024/safari_gia_ton_entopismo_oswn_kleboyn_reyma.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates