.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ: ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕ !!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ
Τα αγύριστα δάνεια της ΑΤΕ δεν δίνονταν σε τυχαία πρόσωπα !!!




Σύμφωνα με τον κ. Νικολούδη (φωτ. αρχείου), τα δάνεια -τα δανεικά και αγύριστα- δεν δίνονταν σε τυχαία πρόσωπα. Δίνονταν σε επιλεγμένα πρόσωπα και φορείς, εξυπηρετούσαν συγκεκριμένες πολιτικές επιδιώξεις.

Ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους» χαρακτήρισε την υπόθεση της πρώην ΑΤΕ ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Νικολούδης, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε, επιμένει σε αυτόν τον χαρακτηρισμό δεδομένου του οικονομικού ύψους της υπόθεσης, που ανέρχεται σε περίπου 5 δισ. ευρώ.

«Μιλάμε για πέντε δισεκατομμύρια ευρώ κατ’ ελάχιστο, γιατί αν υπολογιστούν και κάποιες άλλες ζημιές ξεπερνάει τα έξι δισεκατομμύρια και αν σκεφτεί κανένας ότι σε ένα ανάλογο σκάνδαλο το περίφημο σκάνδαλο του Κοσκωτά και της Τράπεζας Κρήτης τα ποσά ήταν πολύ μικρά σε σχέση με αυτό. Δηλαδή, αν υπολογίσουμε σε ευρώ, έφτανε τα 60 εκατομμύρια», τόνισε.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολούδη, τα δάνεια -τα δανεικά και αγύριστα- δεν δίνονταν σε τυχαία πρόσωπα. Δίνονταν σε επιλεγμένα πρόσωπα και φορείς, εξυπηρετούσαν συγκεκριμένες πολιτικές επιδιώξεις.

«Έχουν βαρύτατες ευθύνες, ποινικές κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα και πολιτικές κάποια άλλα. Εγώ επιμένω στο θέμα των πολιτικών ευθυνών», συνέχισε.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση «δεν αφορά τα δάνεια πολιτικών κομμάτων». «Δεν έχουν μετρηθεί τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων. Αφορά δάνεια που δόθηκαν σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, σε επιχειρηματίες, επιλεγμένους επιχειρηματίες και σε γεωργικούς συνεταιρισμούς», κυρίως, όπως είπε, χάριν πολιτικών σκοπιμοτήτων.

ΠΗΓΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/995714/p-nikoloudis-ta-agurista-daneia-tis-ate-den-dinontan-se-tuxaia-prosopa

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates