.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΡΕ ΘΕΜΟ Ο ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!

ΟΤΑΝ Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε μια μίνι κρουαζιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στα νησιά του Αργοσαρωνικού με το πολυτελές σκάφος του "Grady White Freedom 375", επιστρέφοντας στην Αττική χθες το απόγευμα, όπου έχει το αγκυροβόλι του στη μαρίνα της Βουλιαγμένης  γράφει στην φυλλάδα του ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ !!!
Και με αυτή τη γελοία φωτογραφία επιχειρεί να πείσει τους αναγνώστες του ότι το εικονιζόμενο στη φωτό καρυδότσουφλο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών σκαφών !!!


Έτσι είναι τα πολυτελή σκάφη Θέμο Αναστασιάδη ;;;
Ή μήπως δεν ξέρεις εσύ - ειδικά εσύ -  από πολυτελή σκάφη ;;;

Ξέρεις, αυτά όπου ..... πηγαίνουν νυχτερινές επισκέψεις στις μαρίνες της Αττικής οι βιζιτοπούλες των τηλεοπτικών εκπομπών του καναλιού σου ........ και μαζεύονται κάτι φιλαράκια σου που ρουφάνε την πούδρα με τα μπουριά ......... γιατί αλλιώς δεν τους κάνει κούκου ........ ούτε με τις μπλε "μέντες" όπως τις λέτε ........  κλπ.... κλπ.......
Σε τέτοιους σκυλοπνίχτες μαζεύεστε ρε μεγάλε ;;;
Ή με τέτοιες "σκαφάρες" πάτε κρουαζιέρες στη Μύκονο γκέηδες & παληκάρια, για να γίνετε μαλιά κουβάρια ;;;

Υπάρχουν πολλές αφορμές για να κάνει κανείς πραγματική και σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο που, τουλάχιστον στα λάθη και στις αφορμές για κριτική, ακόμη και για ξεκατίνιασμα, είναι αποδεδειγμένα γενναιόδωρος !!!
Μοιράζει απλόχερα ευκαιρίες στους πάντες !!!
Αλλά από αυτό, μέχρι το να πουλιέται επικοινωνιακά ως η θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς, ένα σκαφάκι της πλάκας με μηχανές εξωλέμβιες ....... το χάσμα είναι τεράστιο.
Δεν ρωτάς καλύτερα τα κοριτσόπουλα στο κανάλι σου αν θα πήγαιναν ποτέ νυχτερινή επίσκεψη στο πολυτελές αυτό σκάφος ;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates