.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Δεν έχει προσαχθεί βιαίως ΠΟΤΕ & ΠΟΥΘΕΝΑ Κεντρικός Τραπεζίτης από δικαστικές ή κοινοβουλευτικές ανακριτικές αρχές - όπως εν προκειμένω η αρμόδια επιτροπή της βουλής !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!
              


Νέα κλήση Στουρνάρα από την Κωνσταντοπούλου
Η ΠτΒ απηύθυνε νέα επιστολή στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, καλώντας τον για εξέταση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Το έγγραφό της προς τον Γ. Στουρνάρα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 
«Καλείσθε την Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 και ώρα 14.00΄ (Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου»- 150), στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέτασή σας από τα μέλη της Επιτροπής, σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens».

Το ΒΗΜΑ πάντως αναφέρει ότι η ο κύριος Στουρνάρας δεν σκοπεύει να προσέλθει στην επιτροπή και ότι βρίσκεται ήδη για διακοπές στη Σύρο. 

Φανταζόμαστε ότι θα βρει μια καλύτερη δικαιολογία από το να ισχυριστεί ότι η διακοπές του είναι τόσο μεγάλης σημασίας που θα τον αναγκάσει να αγνοήσει την πρόσκληση του 3ου θεσμού της χώρας για την εξέταση της σοβαρότατης υπόθεσης της Siemens.

ΠΗΓΗ
http://www.thepressproject.gr/article/80357/Nea-klisi-Stournara-apo-tin-Konstantopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates