.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ - ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Τροπολογία με αλλαγές στο νόμο 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) κατέθεσε η κυβέρνηση στα πλαίσια του νομοσχεδίου για την «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης»
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_95.html




Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την τροπολογία που συντάχθηκε καθ' υπαγόρευση των τραπεζών και των δανειστών !!!




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Οι αλλαγές στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι κυρίως οι εξής:

-Εφεξής ο όρος «υπερχρεωμένος» θα αφορά εκτός από τα χρέη στις τράπεζες και αυτά προς την Εφορία, τους ΟΤΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία.
-Εισάγεται το κριτήριο των «εύλογων δαπανών διαβίωσης» που αντιμετωπίζονται με αντικειμενικά κριτήρια με βάση την ΕΛΣΤΑΤ.Οι δαπάνες αυτές προσδιορίζονται σε περίπου 1.100 ευρώ ανά νοικοκυριό.

-Με τον ισχύοντα νόμο Κατσέλη οι υποθέσεις δικάζονται σήμερα ακόμα και 15 χρόνια μετά. Με την τροπολογία προβλέπεται σύσταση επιπλέον Ειρηνοδικείων και η πρόσληψη επιπλέον 54 Ειρηνοδικών για να δικάζουν αυτές τις υποθέσεις.
-Εισάγονται ευνοϊκές ρυθμίσεις με διαγραφή χρεών για ευπαθείς ομάδες όπως οι άνεργοι.
-Συστήνεται Δίκτυο Ενημέρωσης Οφειλετών και Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών που θα παρέχουν νομικές και οικονομικές συμβουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates