.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΔΩΝΙ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ;;;
Άδωνις: Αν χρεοκοπήσουμε, οι γυναίκες θα γίνουν ή παραδουλεύτρες ή εκδιδόμενες, όπως στην Ουκρανία !!!

                


Εκτίμησε πως εάν η χώρα πάει σε εκλογές οι τράπεζες θα κλείσουν και την ίδια ώρα… θα υπάρχουν λεηλασίες στους δρόμους.
Με την Ουκρανία προσομοίασε την Ελλάδα σε περίπτωση που χρεοκοπήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τόνισε μάλιστα ότι φίλος του στην Ουκρανία του αποκάλυψε ότι στην χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες...
Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραδώσει την εντολή διακυβέρνησης: «Ο Αντώνης Σαμαράς μέσα σε δύο βδομάδες θα καταθέσει πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή της κυβέρνησης που μας πάει στη χρεοκοπία» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην περίπτωση που κληθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προεκλογικά του ψέματα» και πως είναι λανθασμένη η εκτίμηση του κυβερνητικού στρατοπέδου πως οι ευρωπαίοι θα κάνουν στο τέλος πίσω ενώ παρέπεμψε και σε ένα άρθρο του δικτύου Bloomberg με τίτλο "Πως σε 6 μήνες καταστρέφεται μια χώρα".

Ο ίδιος εκτίμησε πως εάν η χώρα πάει σε εκλογές οι τράπεζες θα κλείσουν και την ίδια ώρα… θα υπάρχουν λεηλασίες στους δρόμους! Και συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά ότι "μόλις πει κάποιος την λέξη «εκλογές» αναγκαστικά, ο κ. Ντράγκι θα κλείσει τον διακόπτη ενώ συμπέρανε ότι η ΝΔ δεν είναι ανεύθυνο κόμμα."Δεν βάζουμε την αγάπη μας για την εξουσία πάνω από την αγάπη μας για την Ελλάδα, η Ελλάδα προηγείται. Η Ελλάδα τώρα δεν έχει την πολυτέλεια για εκλογές" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε, επίσης, πως ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη της εθνικής συνεννόησης κι αυτός πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο για να καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά ενώ πρόσθεσε σε αυστηρό ύφος ότι "αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει δεν θα γράψει η ιστορία χρεοκόπησε επί Σαμαρά, θα γράψει χρεοκόπησε επί Τσίπρα. Αυτός που έχει την ευθύνη λοιπόν είναι αυτός που πρέπει να επιδιώξει την εθνική συνεννόηση".

«Δεν έχουμε διάθεση να κάνουμε τις δημόσιες σχέσεις του Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά στο ερώτημα γιατί δεν παίρνει την πρωτοβουλία ο κ. Σαμαράς να πάρει τηλέφωνο τον πρωθυπουργό.


ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/politics/article/486368/adonis-an-hreokopisoume-oi-gunaikes-tha-ginoun-i-paradouleutres-i-ekdidomenes/
SSL Certificates