.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

Το (κρυφ)ακούσαμε και αυτό !!!
Σε πρόσφατη σύναξη βουλευτών και κομματικών στελεχών της ΝΔ, οι περισσότεροι έβριζαν τον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι αν μετά τη συμφωνία προκύψουν εκλογές, η ΝΔ δεν θα ξεπεράσει ούτε το 15% !!!




Έκανε την παράταξη Πολιτική Άνοιξη ο μ@λάκας, λέγανε !!!Δεν θα βρίσκουμε ούτε υποψήφιους για τα ψηφοδέλτια !!!

Άσε που οι μισοί δεν ξαναβλέπουμε τη Βουλή.

Τότε λοιπόν, πετιέται ως από μηχανής θεός ο γνωστός υπερ-καραμανλικός ινστρούκτορας και ανυψωτής ηθικού απογοητευμένων βουλευτών & στελεχών σε κατάθλιψη και κρίση πανικού, και λέει το εξής μαγικό ο γίγαντας, που άλλαξε άρδην το ηθικό και την ατμόσφαιρα του τραπεζιού, με αποτέλεσμα την παραγγελία έξι ακόμη παγωμένων FIX.

Τι είπε λοιπόν ο μεγάλος :

Καλά ρε..... μαλάκες είστε ;;;
Που θα βρίσκαμε καλύτερο υπό αυτή τη συγκυρία ;;;
Ο Αντώνης τρώει όλη τη λέζα και τα σκατά  ........ θα λουστεί ο ίδιος, προσωπικά, ολόκληρη τη χρέωση της επόμενης εκλογικής κατάρρευσης ........... και το βασικότερο όλων ........... τον κάναμε και αυτοφωράκια ........ αφού του φορτώσαμε και όλα τα χρέη του μαγαζιού.
Τραβάτε ρε να γίνετε εσείς πρόεδροι ......... και βρείτε εσείς τα λεφτά για μισθούς, ρεύμα, ΙΚΑ, τηλέφωνα, τράπεζες.......... Μπαίνει κανείς σας μπροστά ;;;;

Μούγκα τα δελφινόπουλα, τον κοίταγαν σα ζαβά !!!

Και συνεχίζει ο γίγαντας :
Δεν ακούω κανέναν να μιλάει ......... Άρα λοιπόν τα πράγματα είναι απλά ............ Φορτώνουμε όλο το μαγαζί στον αυτοφωράκια ............ μετά τις επόμενες εκλογές αφήνουμε το μαγαζί να σκάσει ............ φεύγει ο αυτοφωράκιας φορτωμένος με όλα τα χρέη και τη λέζα της παράταξης ............. και τότε στήνεται το καινούριο μαγαζί .......... καθαρό ....... από το μηδέν ....... χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις ......... και χωρίς θέμα ηγεσίας ..... αφού ηγέτης υπάρχει.
Έτσι δεν έκαναν ρε όρνια ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με ΕΡΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;;;

Λυτρώθηκαν ως δια μαγείας τα δελφινόπουλα !!!
Παράγγειλαν παγωμένες μπύρες, ξανάρχισαν τα χαμόγελα, τα αστεία και τα πειράγματα και όλοι μαζί συμφώνησαν ότι, στην παρούσα συγκυρία, ελλείψει σοβαρού και αξιόλογου δελφίνου, η καλύτερη λύση για το μαγαζί, είναι ο ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ !!!

        
SSL Certificates