.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!

ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

Θα κατάσχονται όσα χρήματα δεν δηλωθούν στο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο τον Ιούλιο !!!



Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που από τον επόμενο μήνα θα πρέπει να δηλώσουν στοπεριουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματα τος σε στρώματα και θυρίδες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, αν δεν το κάνουν στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται. Μάλιστα, η σχετική εγκύκλιος είναι έτοιμη και βρίσκεται στο στάδιο της συλλογής υπογραφών μεταξύ των υπηρεσιών. Με το νέο σύστημα όλοι θα δηλώσουν τα πάντα -από ακίνητα και καταθέσεις μέχρι δάνεια, οικονομικές απαιτήσεις από τρίτους και μετρητά που έχουν στο σπίτι ή σεθυρίδες. Αν παραλείψουν να δηλώσουν κάτι, κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα, αφού θα κατάσχονται τη στιγμή που θα τα ανακαλύψει το κράτος!
Με τον τρόπο αυτό θα κληθούν να πληρώσουν συμπληρωματικό φόρο όχι μόνο όσοι δήλωναν ελάχιστα ενώ αποκαλύπτεται πως είχαν πολλά, αλλά και όσους είχαν δηλώσει ειλικρινώς όλα τα εισοδήματα τους στην εφορία θα τους καλεί να βρουν τρόπο να αποδείξουν ότι τα χρήματα ή τα άλλα περιουσιακά τους στοιχεία προέρχονται από τα φορολογημένα εισοδήματα τους και μόνο – και όχι από άλλα που οι ελεγκτές θα θεωρήσουν πως ήταν κρυφά και αδήλωτα. Στο υπουργείο Οικονομικών επικρατεί αναβρασμός γιατί βλέπουν και ένα μεγάλο κίνδυνο: μαζί με τα αδήλωτα εισοδήματα (π.χ. από πωλήσεις ακινήτων ή μαύρη εργασία) να φορολογηθούν και να νομιμοποιηθούν και χρήματα απο εγκληματικές δραστηριότητες.

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CF%87%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/
SSL Certificates