.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

BINTEO: Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ - Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛΛ Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε ότι η Πρόεδρος της Βουλής κα ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ανακοίνωσε στην Επιτροπή ότι η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για την υπαγωγή στο Μνημόνιο με τη Χειραγώγηση του Δημοσίου Χρέους, που κατέθεσαν την 09/04/2010 οι κ.κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ, με όλα τα απόρρητα στοιχεία του φακέλλου της δικογραφίας, έχει ενσωματωθεί στα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο !!!



Ακολούθησε ο κακός χαμός στην εκπομπή, με τους εκπροσώπους ΠΑΣΟΚ & ΝΔ να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να ανατρέψουν ακόμη και την κατάθεση ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ στην Εξεταστική Επιτροπή, καταντώντας ψεύτες και γραφικοί.

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ 






Δικαιώνονται οι Κυριάκος Τόμπρας και Γιώργος Νούλας για την Mηνυτήριο Aναφορά που κατέθεσαν την 09/04/2010, πριν ακόμη τη συνάντηση της 9ης Μαϊου που περιγράφει στο βιβλίο του ο Μιχάλης Ιγνατίου, καταγγέλοντας την χειραγώγηση του ελληνικού δημοσίου χρέους, της πρωτογενούς και δευτερογενούς αγοράς των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και τη δόλια υπαγωγή της Πατρίδας μας στα Μνημόνια, από την τότε Τρόικα Εσωτερικού των τριών Γιώργηδων, ήτοι των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
SSL Certificates