.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ !!!

BOMBA Σαμαρά σε Ευρωπαίους 
Μη δώσετε λεφτά στην Ελλάδα !!!Αυτή είναι η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΤΣΟΝΤΑ της δήθεν μεγάλης συνεννόησης, που καταγγείλαμε μαζί με τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!
Όσοι λοιπόν ενοχλήθηκαν από το tweet, ας διαβάσουν τη σχετική δήλωση Νικολόπουλου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/weet.html

Η σχέση των Προέδρου της Κομισιόν με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι στο χειρότερό της σημείο κάτι που διεφάνη και από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες όταν ο κ. Σαμαράς ζήτησε τον λόγο από τον κ. Γιούνκερ επειδή ο Πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε να προσφέρει οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα θεωρώντας ότι ο παλιός του φίλος τον «πούλησε».

Πέντε χρόνια μας έχεις στην πρέσα
και τώρα θα στείλεις λεφτά στον Τσίπρα
χωρίς καμιά απαίτηση ;;;

Και ποιος θα τα πληρώσει» είπε σε έντονο ύφος σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο κ. Σαμαράς στον κ. Γιούνκερ με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απαντά ότι «μόνο εγώ στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα και την χώρα σας. Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι».
Σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης για τα δημόσια έργα ο κ. Νικολόπουλος κρατώντας το φύλλο της εφημερίδας έκανε λόγο για μείζονα αποκάλυψη και κατέθεσε στα πρακτικά το δημοσίευμα καλώντας τον κ. Σαμαρά να εκδώσει ανακοίνωση και να πάρει θέση είτε επιβεβαιώνοντας είτε διαψεύδοντας το περιστατικό.

ΠΗΓΗ
http://www.athensmagazine.gr/portal/politikiellada/186412
SSL Certificates