.

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΞΑΝΑΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ & ΔΝΤ !!!

Σχέδιο συμφωνίας με διπλή έξοδο ΔΝΤ και ΕΚΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και από το χρέος !!!

Μια παραλλαγή της πρότασης Βαρουφάκη για ανταλλαγή χρέους φαίνεται να συζητεί η Κομισιόν ζητώντας όμως μέτρα.


ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ PERPETUAL BONDS, ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑ 50% !!!

Με δέλεαρ μια γενναία ρύθμιση για το ελληνικό χρέος που θα απαλλάξει τη χώρα από τον βρόχο της αποπληρωμής υπέρογκων τόκων και θα επιτρέψει την εφαρμογή μιας αναπτυξιακής πολιτικής επιχειρούν οι Βρυξέλλες να ολοκληρώσουν την 5η αξιολόγηση.

Η «μικρή συμφωνία»με την οποία θα κλείσει το 2ο μνημόνιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Αγορά, θα ξεκλειδώσει τη μεγάλη συμφωνία για την απομείωση του ελληνικού χρέους. 

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι προβλέπει νέο δάνειο ύψους 46 δισ. ευρώ με το οποίο ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης θα αγοράσει τα 19 δισ. ευρώ που οφείλει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα 27 δισ. που κατέχει η ΕΚΤ.
Η αποπληρωμή του δανείου θα εκτείνεται στο άπειρο, όπως χαρακτηριστικά λένε στις Βρυξέλλες, δηλαδή από 32 έως 50 χρόνια. Οπως λένε αξιωματούχοι της Κομισιόν, αν η Ελλάδα συμφωνήσει μπορούν να μεταφερθούν στον ESM, με ελάχιστο επιτόκιο, τα δάνεια ύψους 46 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνολική συμφωνία με τους εταίρους προϋποθέτει ένα πακέτο μέτρων όπως είναι η ενοποίηση των συντελεστών του ΦΠΑ, η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, η μη καταβολή τη 13ης σύνταξης στα χαμηλά εισοδήματα και οι ιδιωτικοποιήσεις. 

ΠΗΓΗ
See more at: http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2015/05/blog-post_93.html#sthash.rGJodrf1.B832VBI7.dpuf
SSL Certificates