.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! FM VOICE : Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΣΑΛΛΑ !!!


Μη χάσετε την Πέμπτη 19/3 το επετειακό φύλλο της F&M Voice (#53) με ένα πρώτο θέμα που θα «ταρακουνήσει» πολλούς. Η F&M Voice γιορτάζει ένα χρόνο κυκλοφορίας και αποκαλύπτει τον «Άγνωστο Πόλεμο» μεταξύ Βαρδή Βαρδινογιάννη και Μιχάλη Σάλλα.
Στο νέο φύλλο της Finance & Markets Voice, διαβάστε επίσης:

- Focus από τον Στάθη Σχινά. Θηλιά στις ιχθυοκαλλιέργειες βάζουν οι τράπεζες. Πώς έφτασε στο σημείο μηδέν ένας από τους δυναμικότερους εξαγωγικούς κλάδους.
- Σε απόγνωση οι δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο. Η Ρόη Χάικου αποκαλύπτει την άρνηση της ΤτΕ να παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την προστασία των δανειοληπτών, που καλούνται να πληρώσουν στο πολλαπλάσιο τα δάνειά τους.
- «Ο πλούτος της Ελλάδας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της». Άρθρο του μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Καρίτζη για τις πραγματικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα για να ανακάμψει.
- Σκληρό μπρα-ντε-φερ Αλέξη Τσίπρα με Μέρκελ και «θεσμούς». Η Σύνοδος Κορυφής, η πενταμερής σύσκεψη και οι αμερικάνικες ανησυχίες. Όλο το πολιτικό παρασκήνιο από τον Σπύρο Κάραλη.
- Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και ο κρίσιμος ρόλος που μπορεί να παίξει. Ρεπορτάζ της Μίνας Κωστοπούλου.
- Το νέο ΤΑΙΠΕΔ «πρώτη φορά αριστερά». Η νέα μορφή του Ταμείου, η καινούργια διοίκηση και η εξέλιξη των συμβάσεων σε εκκρεμότητα. Από την Ελένη Μπότα.
Και επίσης, Χρηματιστήριο, Τεχνική Ανάλυση από τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Ηλία Ζαχαράκη, Οικονομία, Τράπεζες, Φορολογία, Ενέργεια, Media, Περιβάλλον και όλες οι αγαπημένες σας στήλες σε 32 έγχρωμες σελίδες. Στα περίπτερα, σε όλη την Ελλάδα, μόνο με 1 ευρώ.
SSL Certificates