.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η FMVOICE ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!


Κυκλοφορεί την Πέμπτη 26/2 το νέο φύλλο της F&M Voice (#50) με καυτά, για άλλη μια φορά, θέματα. Πρωτοσέλιδο θέμα: «Τελειώστε τον!». Η γερμανική αλαζονεία και η επιχείρηση «ταπείνωσης» του Αλέξη Τσίπρα, για παραδειγματισμό των υπόλοιπων επίδοξων ανταρτών στην Ευρώπη. Ρεπορτάζ του Σπύρου Κάραλη.
Στο νέο φύλλο της Finance & Markets Voice, διαβάστε επίσης:
- Παρέμβαση Κατρούγκαλου μετά τις αποκαλύψεις της «F&M Voice»: Τι δηλώνει στη Μίνα Κωστοπούλου ο αναπληρωτής υπουργός για τα πεπραγμένα στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» και ποιες είναι οι προτεραιότητες της νέας ηγεσίας.
- Αποκαλυπτικό άρθρο του δικηγόρου Γιάννη Κυριακόπουλου: Στα χέρια του Συμβουλίου της Επικρατείας η συμφωνία συμβιβασμού της Siemens με το ελληνικό δημόσιο. Η απόφαση του ΣτΕ ανοίγει το δρόμο για νέες προσφυγές, με βάση την αμερικάνικη νομοθεσία περί διαφθοράς.


- Αποκαλύψεις στη «Μαύρη Λίστα»: Τα εργατικά ατυχήματα με υπογραφή «Στεργίου», ο Μιχελής και ο Στουρνάρας και οι… λοχίες του Σόιμπλε.
- Φάκελος «Ιδιωτικοποιήσεις»: Ποιες προχωρούν και ποιες παγώνουν, μετά τη συμφωνία με τους ευρωπαίους. Επίσης, η σκανδαλώδης απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Ελληνικό.
- Νέα στήλη «Μετανάστευση»: Η Βαρβάρα Δημοπούλου γράφει για το πάρτι κονδυλίων που παίζεται πάνω στις πλάτες των ανήμπορων μεταναστών στα Κέντρα Κράτησης.
- Οικονομία: Τα καυτά μέτωπα για την κυβέρνηση, μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.
- Τράπεζες: Πώς θα προχωρήσει το θέμα της ρύθμισης των κόκκινων δανείων. Τι σημαίνει η μεταφορά των ομολόγων του ΤΧΣ στον EFSF.
- Χρηματιστήριο: Η realpolitik έφερε την άνοδο. Επίσης, τεχνική ανάλυση και σχόλια από τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Ηλία Ζαχαράκη.
Και επίσης, Φορολογία, Ενέργεια, Media, Περιβάλλον, Υγεία και όλες οι αγαπημένες σας στήλες σε 32 έγχρωμες σελίδες. Στα περίπτερα, σε όλη την Ελλάδα, μόνο με 1 ευρώ.

SSL Certificates