.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ !!!

Έχουμε ήδη προειδοποιήσει ότι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, όχι μόνο δεν πρόκειται να στηρίξει το σχέδιο της ρευστότητας, του ELA και της νομισματικής πολιτικής που θα προτείνει η κυβέρνηση στους Ευρωπαίους εταίρους και τους δανειστές αλλά, αντίθετα, θα το υπονομεύσει !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_36.html#more









Και ότι λόγω του αυτοδιοίκητου της ΤτΕ, που λειτουργεί όπως όλες οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης εν είδη Βατικανού, ο πρωθυπουργός δεν έχει τη θεσμική δυνατότητα να παύσει τον Γιάννη Στουρνάρα από το αξίωμα του Διοικητή της ΤτΕ.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ έχει όμως τη δυνατότητα να τον οδηγήσει σε παραίτηση, με πολιτικούς όρους !!!

Ανοίγοντας όλους τους φακέλους με τα σκάνδαλα των ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΑΘΗΣΚ) στο Χρηματιστήριο και με τα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ της Εμπορικής Τράπεζας, τότε που ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ήταν Πρόεδρος ΔΣ και την πτώχευσε, την ώρα που όλες οι υπόλοιπες τράπεζες έβγαζαν κέρδη δισεκατομμυρίων.

Για να κληθεί να απαντήσει, μέσα από ποιες διαδρομές αυτός, ο πιο αποτυχημένος Έλληνας τραπεζίτης, είναι σήμερα Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ;;;

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΤΟΥ ΠΩΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον οποίο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ έδινε αφειδώς ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!
SSL Certificates