.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ GIANNI PITTELLA ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ !!!

Ο GIANNI PITTELLA είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες της ΕΕ, αφού είναι ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο !!!
Ηγείται της ομάδας των 191 ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, δηλαδή είναι ο πολιτικός προϊστάμενος των ΓΑΠ, Βενιζέλου, Λοβέρδου, Χρυσοχοϊδη, Σκανδαλίδη, Καϊλή, Ανδρουλάκη, κλπ. στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!
Έτσι, λόγω του θεσμικού του αυτού ρόλου, οι δηλώσεις του έχουν τεράστιο ειδικό βάρος !!!




Μετά την πρόσφατη δήλωσή του περί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/grazie-gianni-pittella.html), σήμερα επανέρχεται με νέα δήλωση που τελειώνει κυριολεκτικά την τρομοκρατία των προεκλογικών εκβιασμών του Βερολίνου !!! 
"Η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ θα δημιουργούσε ντόμινο στην ευρωζώνη" λέει ο GIANNI PITTELLA και συνεχίζει "η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα ήταν ένα παιδί χωρίς ταυτότητα, αφού θα στερούνταν της πολιτιστικής της παράδοσης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ : 



ΓΑΠ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και το κακό συναπάντημα, κάνουν πως δεν ακούν τις δηλώσεις του πολιτικού τους προϊσταμένου, αφού δεν εξυπηρετούν την προεκλογική αλητεία στην οποία επίδίδονται μαζί με τη συμμορία του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Ο GIANNI PITTELLA του Ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος (PDI) και ιδρυτής του Κινήματος LABORATORIO DEMOCRATICO (LabDem), που αποτελεί την πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή συνεργασία του Κίνηματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προκειμένου ο αγώνας κατά της ασυδοσίας του τραπεζικού συστήματος να καταστεί επίσημη ατζέντα του Ευρωκοινοβουλίου !!! 


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
11/08/2014 : Στα Κεντρικά Γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, από αριστερά, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ και PASQUALE TORTELLA, επισημοποιούν τη συνεργασία των κινημάτων ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και LABORATORIO DEMOCRATICO.


ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ,
Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates