.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑ ΕΡΙΞΕ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗ ΝΔ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!
Το ΟΧΙ της Ραχήλ Μακρή στο Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο του !!!


Την απόπειρα της πολιτικής εξαγοράς της Ραχήλ Μακρή από την Νέα Δημοκρατία και το Μαξίμου αποκαλύπτει σήμερα η fmvoice.gr !!! 
Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν πολύχρωμα ψηφοδέλτια, αλλά, μόνο πολύχρωμα...ψηφαλάκια !!!
Γράφει : Νίκος Μανεσιώτης

Να, λοιπόν, που εξυφάνθηκε σχέδιο εξαγοράς των βουλευτών στην διαδικασία της Προεδρικής Εκλογής, προκειμένου η απερχόμενη συγκυβέρνηση να μαζέψει τον μαγικό αριθμό των 180 ψήφων, να εκλέξει Πρόεδρο τον Σταύρο Δήμα και να αποφύγει το πικρό ποτήρι των εκλογών. Η εξαγορά ενίοτε είχε πολιτικά δολώματα. Όπως στην περίπτωση της ανεξάρτητης βουλευτού Κοζάνης, Ραχήλ Μακρής. Την συγκεκριμένη δουλειά πήρε πάνω του ο Θανάσης Μπούρας, γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας. Αξιοποιώντας την παλαιά στενή φιλική σχέση του με την κ. Μακρή, στο μεσοδιάστημα της πρώτης και της δεύτερης ψηφοφορίας, συναντήθηκε μαζί της και της μετέφερε την πρόταση του Μαξίμου η οποία σε γενικές γραμμές έλεγε: "Ψηφίζεις τον Δήμα και εξασφαλίζεις εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας ή εντάσσεσαι στο ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας σου της Κοζάνης. Εμείς θα σεβαστούμε την διαδρομή σου και τις αντιμνημονιακές απόψεις τις οποίες μπορείς να συνεχίζεις να τις υπερασπίζεσαι. Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός θα σε εντάξει αμέσως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.". Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της fmvoice.gr, ο κ. Μπούρας άσκησε φορτική πίεση με τακτ στην κ. Μακρή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνάντηση παρευρέθηκε και τρίτο άτομο.
Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή είναι προφανής. Το "ευχαριστώ, αλλά όχι, γιατί θέλω να κυκλοφορώ ελεύθερα στον δρόμο" σηματοδοτήθηκε στην σταθερή άρνηση της να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.

Ο... κουκουεδισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Το ωραίο της ιστορίας είναι ότι η Κουμουνδούρου πάει να επαληθεύσει τον Μπούρα. Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., επιχειρώντας να παίξει με "την αγωνία της επανεκλογής του βουλευτή", έλεγε στην Ραχήλ Μακρή ότι αποτελεί μονόδρομο για την επανεκλογή της η Ν.Δ., αφού πρόβλεπε ότι κανένα άλλο κόμμα δεν θα της κάνει πρόταση να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του. Βεβαίως, η πρόβλεψη του επαληθεύεται κατά το ήμισυ αφού οι πληροφορίες της fmvoice.gr επισημαίνουν ότι της Κοζανίτισσας βουλευτού της έχουν κτυπήσει την πόρτα αρκετά κόμματα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένας ΣΥΡΙΖΑ που και πάλι ταλανίζεται στο θέμα των συνεργασιών και των συμμαχιών. Ένας ΣΥΡΙΖΑ που έχει μπλέξει την σωστή αντίληψη του "όχι σε συνεργασίες και συμμαχίες χωρίς αρχές" με την κουκουεδίστικη αντίληψη της "ιδεολογικής καθαρότητας". Με αποτέλεσμα να βάζει στην ίδια μοίρα τα "ορφανά" του Γιώργου Παπανδρέου και πρωτοκλασάτους μνημονιακούς υπουργούς του τέως πρωθυπουργού, με πολιτικές προσωπικότητες που αρνήθηκαν να εξαγοραστούν για έναν μισθό, για μια έδρα ή για μερικές εκατοντάδες... ψωροχιλιάδες ευρώ.
Έτσι, λοιπόν, ενώ πριν τις εκλογές όλοι θεωρούσαν αυτονόητη την υποψηφιότητα της Ραχήλ Μακρή με τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα 20 μέρες πριν τις κάλπες η Κουμουνδούρου δεν έχει κάνει πρόταση στην κ. Μακρή. Σε μια βουλευτή που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο ή άλλο κυβερνητικό και τροικανό σχέδιο, που δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της για την διαπλοκή αποκαλύπτοντας τα σκάνδαλα της με ονοματεπώνυμο και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή κοινών αγώνων με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργαζόμενους (π.χ. ΕΡΤ).
Φαίνεται ότι κάποιοι πέριξ του Αλέξη Τσίπρα ονειρεύονται την αυτοδυναμία με τον Τόλιο και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Υ.Γ. Την ίδια ώρα ο Σαμαράς "κατέπνιξε" την εξέγερση της τοπικής Ν.Δ. για την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη. Στον τοπικό κομματικό μηχανισμό είχε ξεσηκωθεί θύελλα για την υποψηφιότητα του, αλλά, ο ίδιος ο Σαμαράς ξεκαθάρισε στους επικεφαλής του μηχανισμού ότι ο "Κασαπίδης θα είναι υποψήφιος".
ΠΗΓΗ
http://www.fmvoice.gr/index.php/2012-09-12-05-26-13/news/2012-09-12-05-26-39/item/100479-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates