.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ : Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ !!!

Το 2012 εκλέχθηκε βουλευτής εξαπατώντας τους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛΛ, παίζοντάς το αντιμνημονιακός !!!
Σήμερα συνειδητοποιεί ότι, λόγω της ολίγιστης παρουσίας του επί 2,5 χρόνια στη Βουλή, δεν πρόκειται να δει ούτε τη ψήφο του αν πάει η χώρα σε εκλογές !!!



Και για να μη χάσει τα μισθά, τα έξτρα και τα προνόμια των επομένων 16 μηνών, πάνω κάτω 200.000 ευρώ, τώρα δηλώνει μέχρι και μνημονιακός !!!
Θα ψηφίσει λέει και Πρόεδρο και νέο Μνημόνιο !!!
Αρκεί να είναι λέει για το καλό της Πατρίδας !!!
Ποιο καλό της Πατρίδας ρε καραγκιόζη ;;;
Για το καλό της δικής σου προσωπικής παρτίδας θα ψηφίσεις, για να μη χάσεις τα 200 χιλιάρικα, άχρηστε βολευτή, πολιτικέ σαλτιμπάγκο και παπατζή !!!
Είμαστε περίεργοι να δούμε αν ο Πάνος Καμμένος θα τον διαγράψει άμεσα, εδώ και τώρα !!!
Και από την κοινοβουλευτική ομάδα και από το κόμμα !!!
Γιατί δεν υπάρχει ποιο κραυγαλέα περίπτωση εφαρμογής του Κώδικα Δεοντολογίας των ΑΝΕΛΛ και αιτιολογημένης διαγραφής, από αυτή του πολιτικού απατεώνα που ακούει στο όνομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ !!! 
ΠΗΓΗ :
ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞ' ΑΜΑΞΗΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA !!!

Διευκρινίζουμε ότι, παρότι δημοσιεύουμε τα πρωτότυπα κείμενα των αναρτήσεων, χωρίς καμία λογοκρισία, όπως μας αποστελλονται από τους συγγραφείς τους, δεν υιοθτετούμε τους προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που τυχόν εμπεριέχουν και, σεβόμενοι τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας, δημοσιεύουμε πάντα την οποιαδήποτε απάντηση των θιγομένων μερών, ακόμη και αν είναι προσβλητική προς το πρόσωπό μας.
Στο πλαίσιο αυτό θα δημοσιεύσουμε την οποιαδήποτε απάντηση του βουλευτή κ.ου Παναγιώτη Μελά, οποτεδήποτε μας την αποστείλει και ανεξάρτητα από το ύφος και το περιεχόμενό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates