.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....

Ένας στους 5 Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ είναι επιχειρηματίας

Οι Ελληνες μετανάστες στις ΗΠΑ, γίνονται επιχειρηματίες σε ποσοστό της τάξης του 20%. Και κάποιοι από αυτούς είναι μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο!
ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! 
ΑΠΛΑ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΕΔΩ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΓΟΝΟΥΣ / ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠ' ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ.    
Η ιστοσελίδα blog.migreat.com συγκέντρωσε τα πιο πρόσφατα στοιχεία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των μεταναστών στις ΗΠΑ. Από αυτά προκύπτει ότι ποσοστό της τάξης του 20% των Ελλήνων μεταναστών είναι επιχειρηματίες.
Τα τελευταία λίγα χρόνια, οι μετανάστες επιχειρηματίες έχουν αυξήσει σταθερά την επιρροή τους στην αμερικανική οικονομία και έχουν καταστεί ηγετικός παράγοντας της ανάπτυξής της στο μέλλον.
Το blog.migreat.com συγκέντρωσε τα πιο πρόσφατα στοιχεία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των μεταναστών στις ΗΠΑ, και δημιούργησε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό infographic.
Οι περισσότεροι μετανάστες επιχειρηματίες στις ΗΠΑ είναιΜεξικανοίΙνδιάνοιΚορεάτεςΚουβανοί και Κινέζοι, αντιπροσωπεύοντας ένα συνολικό μερίδιο 35% του συνόλου.
Τη μερίδα του λέοντος έχουν οι Μεξικανοί και συγκεκριμένα το 12%.
Μεγάλος είναι ο αριθμός των Ελλήνων μεταναστών που είναι επιχειρηματίες στις ΗΠΑ. Μάλιστα, αναλογικά με τον αριθμό των ατόμων που μεταναστεύουν, το ποσοστό είναι πολύ υψηλό.
Συγκεκριμένα, ο 1 στους 5 Έλληνες μετανάστες είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης, σε σύγκριση με 1 στους 50 για τους Μεξικανούς.
Οι περισσότεροι είναι αυτοδημιούργητοι, ενώ κάποιοι εξ αυτών είναι δισεκατομμυριούχοι και συμπεριλαμβάνονται στους 400 πιο πλούσιους ανθρώπους στην Αμερική.

Πηγή : THETOC 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates