.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!
Τίποτα δεν κατάλαβαν !!!




ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

Περιμένουν να γυρίσουν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να φτιάξουν τη μεγάλη παράταξη των 180 προθύμων για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας !!!


Ζητούν την παραίτηση του Νικολόπουλου

Την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της, σε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή σε βάρος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.
«Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες, προκλητικές, ρατσιστικές δηλώσεις του μέλους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και δηλώνουμε ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος αυτού του λόγου βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μας ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης.
Καλούμε το βουλευτή, έστω και τώρα, να ανακαλέσει αλλά και να υποβάλει την παραίτησή του στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, στην οποία θεωρούμε ότι πλέον δεν έχει καμία θέση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.enikos.gr/politics/259483,Zhtoyn_thn_paraithsh_toy_Nikolopoyloy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates