.

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΛΟΓΟ ΨΩΡΡΑΣ !

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ 
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ : ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έκτακτη είδηση. . . !!! Τελικά, δραματική κατάληξη είχε η προγραμματισμένη αερομεταφορά των Τρις του Σωρρα στην Ελλάδα. . . Από καλά επιβεβαιωμενες πηγές τα χρήματα του Σωρρα εξαφανίστηκαν γιατί είχαν Ψωρα! !! Το μοιραίο έγινε όταν κατά την φόρτωση των χρημάτων ο μεγιστάνας του πλούτου και Εθνοσωτηρας Αρτεμης Σωρρας άγγιξε μια δεσμίδα χαρτονομισμάτων και η φοβερή ασθένεια μεταδοθηκε στο φορτίο, με δραματική συνέπεια τα χρήματα αυτα κατά την διάρκεια της πτήσης να φαγωθούν από την Ψωρα του Σωρρα.
Πάντως, κανείς δεν έχασε την ελπίδα του για την σωτηρία της Χώρας, μια και ο Σωρρας-Ψωρας κατέχει και όλο τον χρυσό της γης, καθώς είναι ο μοναδικός διαχειριστής των "Παγκόσμιων Καταπιστευματων" και όπως όλοι ξέρουμε είναι πολύ δύσκολο η Ψωρα να φάει το ευγενές αυτό μέταλλο. Όπως ήδη υποσχέθηκε ο μεγιστάνας, σε λίγες ώρες αναμένουμε στην Αθήνα την άφιξη του νέου αεροπλάνου που θα μεταφέρει τον χρυσό της γης!!!
Ταυτόχρονα, όλοι οι εχθροί του Σωρρα βλέποντας τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχουν από τον Ελληνικό Λαό, διότι τόσο καιρό αδίκως τον κατηγορούσαν, . . . σπεύδουν αρων - αρων, να αποχωρήσουν από την Ελλάδα για την "μαμα" πατρίδα. . . το Ισραήλ! !! - ΛΟΛ! !!











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates