.

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΑΠΑΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!! ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

20 περιπτώσεις μόνο το μήνα Ιούλιο καταγγέλθηκαν από δανειολήπτες στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Επιτήδειες καταναλωτικές οργανώσεις και δικηγόροι εκμεταλλεύονται τους δανειολήπτες και τους παίρνουν 1.200 - 1.500 ευρώ για να τους βάλουν στο Νόμο Κατσέλη, ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής !!!

Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο.
Οι αιτήσεις απορρίπτονται (ορθώς) από τα δικαστήρια κατά τη συζήτηση των υποθέσεων και οι ανυποψίαστοι δανειολήπτες μένουν ακάλυπτοι απέναντι στις τράπεζες, αφού με την αίτηση υπαγωγής στο Νόμο Κατσέλη έχουν αποδεχθεί το σύνολο των οφειλών τους προς τις τράπεζες, κατά κεφάλαιο και τόκους !!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!


Η σημερινή καταγγελία αφορά την περίπτωση της κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που την έγδαραν η Καταναλωτική Οργάνωση και ο Δικηγόρος με 1.350 ευρώ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ κα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ 1.350 ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates