.

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ MADE IN BUDAPEST, ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ !!!

ΗΡΑΚΛΗΣ Made in Budapest !!!
Η νέα υπερπαραγωγή του ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ που θα σπάσει ταμεία, είναι καθαρά ελληνική αλλά ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων ελληνικών αρχών (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) !!!
Τα ίδια έγιναν και με την ΤΡΟΙΑ, που γυρίστηκε στη ΜΑΛΤΑ !!!  


Μια από τις γνωστότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας με τον πιο ρωμαλέο ήρωα της αρχαίας Ελλάδας, η ιστορία του Ηρακλή, λογικό ήταν να γυριστεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως όπως εξηγεί σε βίντεο της ιστοσελίδας greekreporter.com δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν να μιλήσουν με κανέναν από την κυβέρνηση.
Μιλάμε για την νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Ηρακλή που υποδύεται ο “βράχος” Dayne Johnson. Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος της ταινίας, Εβαν Σπηλιωτόπουλος, όταν οι παραγωγοί, αλλά και ο ίδιος ο Dwayne, έκαναν το λάθος να σκεφτούν να κάνουν γυρίσματα στον τόπο του Ηρακλή, δυστυχώς “έφαγαν πόρτα.”
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο «δεν προσελκύουμε, διώχνουμε κινηματογράφο. Συζητήθηκε να το γυρίσουμε στην Ελλάδα και οι παραγωγοί στείλανε scouting, και δεν βρέθηκε κανένας άνθρωπος από την κυβέρνηση να τους εξηγήσει να πως θα την κάνουμε, να πως θα σας διευκολύνουμε. Η Βουδαπέστη μας τα έδωσε όλα, μέχρι και στρατό, το ΦΠΑ.»
Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάθε Έλληνας ακούγοντας την συνέντευξη ενός παράγοντα του Χόλιγουντ, Έλληνα, που εξηγεί με θυμό την κατάντια του ελληνικού κράτους.



ΠΗΓΗ
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates