.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Common sense is not so common έλεγε χαρακτηριστικά ο Winston Churchill, πολλά χρόνια πριν ο Αντώνης Σαμαράς αποδράσει από την κοινή λογική και αποφασίσει να ζήσει το μύθο και την ψευδαίσθηση του Success Story !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ !!!














Τι εννοεί ως Νέα Μεταπολίτευση και Λαϊκισμό ο Ποιητής-Αρθρογράφος-Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ;;;
Μάλλον την απόδρασή του από την κοινή λογική, όπως την περιγράφει ο υπόλοιπος τύπος της Κυριακής, που δεν δημοσιεύει πρωθυπουργικά άρθρα !!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ;
Μάλλον το success story της δυνατότητας που εξασφάλισε στην ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, να ορίζει την πολιτική της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης, ανεξαρτήτως Πρωθυπουργού !!!
Στα πλαίσια της οποίας ζητάει από την ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ την άδεια να κάνει παροχές το φθινώπορο, αλλιώς λέει θα πάει σε εκλογές, για να παραδώσει την κυβέρνηση στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που για εκείνη είναι το ίδιο !!!
Ή ακόμη την επανίδρυση του πελατειακού κράτους, στη βάση των ίδιων νταβατζήδων της πρώτης μεταπολίτευσης, που αφού έχασαν, λόγω κακοδιαχείρισης,  την αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τώρα διορίστηκαν τοπικοί αντιπρόσωποι των γερμανικών συμφερόντων της ΑΝΓΚΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ.

Πάντως, ότι και να εννοεί ο ποιητής - αρθρογράφος-πρωθυπουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, η νέα μεταπολίτευση χτίζεται με τα ίδια καλαματιανά υλικά, τους θεσμούς και τη δημοκρατική παράδοση της ΧΟΥΝΤΑΣ, κατά την οποία πλούτισαν οι συγγενείς και οι φίλοι του, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεται καθημερινά η ρήση "ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ" !!!!

Αφού λοιπόν ξακαθαρίστηκε η έννοια της ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, πάμε τώρα να αναλύσουμε την έννοια του ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, όπως την περιγράφει ο υπόλοιπος τύπος της Κυριακής, πλην της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της πρωθυπουργικής αρθρογραφίας και προπαγάνδας !!! 
Βαφτίστηκε λοιπόν ως ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ η πάσης φύσης αντίδραση και αντίσταση στην εγκαθίδρυση της ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, που χτίζεται από τη γερμανικών συμφερόντων πολιτική, μιντιακή και επιχειρηματική συμμορία του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, στη βάση της τραπεζικής αυθαιρεσίας, της καταλήστευσης της περιουσίας των Ελλήνων, δημόσιας και ιδιωτικής, του αφανισμού και της κατάρρευσης των ασφαλιστικών ταμείων, της ανεργίας, των λουκέτων και της φτωχοποίησης, της φορολογικής επιδρομής και της ποινικοποίησης της αδυναμίας πληρωμής φόρων, χαρατσιών και ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιβίωση του κρατικοδίαιτου τραπεζικού συστήματος και η χρηματοδότηση των νταβατζήδων που στηρίζουν τη ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, που βαφτίστηκε με τη σειρά της ως ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

Συνέχισε να ζεις το μύθο σου ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!! 
Πρόσεξε μόνο να ξυπνήσεις πριν κυκλοφορήσει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής με την αντίστοιχη αρθροραφία του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, γιατί τότε θα αποτελέσεις και εσύ μέρος αυτού που σήμερα αποκαλείς ΛΑΪΚΙΣΜΟ, με τη διαφορά όμως ότι θα έχουν αλλάξει οι όροι της ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, αφού η αρένα θα ζητάει αίμα και η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ θα προσφέρει το δικό σου, για να επιβιώσει πολιτικά ο ΑΛΕΞΗΣ, που γι' αυτήν είναι το ίδιο !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates