.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

TA GOLDEN BOYS ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ !!!

Ποιο στέλεχος της Εθνικής αγοράζει αρχοντικό αξίας 10,5 εκατ. ευρώ στο Λονδίνο, Πόρσε και Μπέντλεϊ ;;;


Λίγοι χρηματιστές στο Λονδίνο επιθυμούν να δουλέψουν για λογαριασμό μιας ελληνικής κρατικής τράπεζας. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Bloomberg, μία ματιά στη Bentley ή το αρχοντικό του Παύλου Στελλάκη στην αριστοκρατική συνοικία Belgravia μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη.
Για περισσότερο από μία δεκαετία, ο Στελλάκης προήδρευε μιας private-equity θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Κι ενώ η τράπεζα και η οικονομία της χώρας όδευαν προς την κατάρρευσης, αυτός ευημερούσε. 
Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ότι το 2009, την εποχή που η Εθνική Τράπεζα λάμβανε την πρώτη δόση κρατικής βοήθειας, ο Στελλάκης κέρδιζε μπόνους ύψους 2,805 εκατομμύρια ευρώ ( 3,8 εκατομμύρια δολάρια) για τα επόμενα τρία χρόνια, εκτός από το βασικό μισθό των 492.111 ευρώ (501.197 στερλίνες). 
Μάλιστα, από το 2010 οι αποδοχές του είναι 60% υψηλότερες ετησίως από αυτές του CEO της τράπεζας, σύμφωνα με έγγραφα της εταιρείας, καθώς ο μισθός του Αλέξανδρου Τουρκολιά ήταν 267.134 ευρώ το 2013, όπως αναφέρει το πρατορείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :
http://www.newmoney.gr/article/55653/poio-stelehos-tis-ethnikis-agorazei-arhontiko-axias-105-ekat-eyro-sto-londino-porse
SSL Certificates