.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ;;;

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή την 4η Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία η Ολομέλεια έκλεισε με απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να περάσει σε θερινά τμήματα. 
Ως εκ τούτου, όλες οι πιθανές ποινικές ευθύνες μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου -άρα και των ενδεχόμενων ευθυνών που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη δικογραφία- έχουν παραγραφεί.
Το διαβιβαστικό της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, που υπογράφεται από την αντιεισαγγελέα Ελένη Ράικου προς την εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου -η οποία και διέταξε την έρευνα-, αναφέρει ότι «σας ενημερώνουμε ότι από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψαν στοιχεία περι ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεώργιου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε. Επομένως, πρέπει να υποβληθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρ. 86 Συντ., 1 και 4 Ν. 3126/2003 και 83 παρ.1 του ΚτΒ, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates