.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ: ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-FUNDS ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΠΙΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΒΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ FUNDS ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!
https://www.kinima-ypervasi.gr/2022/05/funds-31562003.html


Τι γράφει ο ot.gr

Πλειστηριασμοί σε προεκλογική χρονιά;

Σε άτυπο μπρα ντε φερ μεταξύ κυβέρνησης και τραπεζιτών θα μετατραπεί, όπως όλα δείχνουν, το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Οι τράπεζες και τα funds που κατέχουν τεράστια χαρτοφυλάκια δανείων, ζητούν μαζικούς πλειστηριασμούς, ουσιαστικά απελευθέρωση. Θέλουν έτσι και να πιέσουν τους δανειολήπτες να πληρώσουν και να βάλουν ακίνητα στα ταμεία τους σε μια περίοδο όπου οι τιμές στην κτηματαγορά είναι υψηλές.

Το ίδιο είχαν ζητήσει και πέρυσι, βεβαίως, βάζοντας το πήχη μεταξύ 30 και 35 χιλιάδων πλειστηριασμών, όμως, δεν έγιναν πολλά. Υπενθυμίζεται ότι το 2009 είχαν γίνει 52.000 πλειστηριασμού αξίας 4,2 δις.

Γνωρίζουμε ότι στο υπουργείο έπεσε η πρόταση από τους διαχειριστές «κόκκινων» δανείων να απελευθερωθούν οι πλειστηριασμού, με την προειδοποίηση πως αν δε γίνει αυτό θα χρειαστεί νέος γύρος τιτλοποιήσεων.

Όμως, ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι κατηγορηματικός αντίθετος σε μια τέτοια προοπτική.

Αλλωστε, θα ήταν αυτοκτονική μια κυβέρνηση να πάει σε εκλογές με τα «σφυράκια» να βαράνε και περιουσίες να αλλάζουν χέρια. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και περιπτώσεις όπου θα καταγραφούν μεγάλες αδικίες, κι άντε να φτιάξεις την εικόνα μετά. Μόλις πρόσφατα γνωστή δημοσιογράφος κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της. Ξέρετε πόσο κακό έκανε στην εικόνα της κυβέρνησης; Βρήκαν, βέβαια, και από τον ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να επιτεθούν στη ΝΔ γιατί… παίρνει τα σπίτια του λαού.

Και θυμηθήκαμε εκείνες τις όμορφες ημέρες όπου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διωκόταν από την κυβέρνηση των άλλοτε συντρόφων του Συριζαίων, επειδή πήγαινε και εμπόδιζε τους πλειστηριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates