.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!

 



Τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε σπίτι ζευγαριού ηλικιωμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας στα Άνω Λιόσια, για το ποσό των 700 ευρώ από ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα κατά της Ακριβείας του Δήμου Φυλής.

Σημειώνει πως «η εταιρεία ήταν ενήμερη για την ολιγοήμερη αδυναμία έγκαιρης πληρωμής. Σήμερα έχει ήδη αποπληρωθεί πάνω από το 50% της οφειλής και το ρεύμα εξακολουθεί να είναι κομμένο».

Η Επιτροπή καταγγέλλει πως «το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μοναδικό. Απειλές για διακοπή ηλεκτροδότησης έχουν υπάρξει και σε άλλα νοικοκυριά της περιοχής και δείχνει χαρακτηριστικά ότι η ανάπτυξη και η τεράστια κερδοφορία των ομίλων στον κλάδο της Ενέργειας χτίζεται πάνω στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών. Αποτελεί πρόκληση από τη μία ο πακτωλός επιδοτήσεων από την κυβέρνηση προς τους εγχώριους ενεργειακούς ομίλους και από την άλλη οι χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε ανέργους και φτωχές λαϊκές οικογένειες».

Η Επιτροπή τονίζει πως «για όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας μονόδρομος είναι η οργάνωση και η συλλογική διεκδίκηση για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει. Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα. Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος από την εταιρεία “ΗΡΩΝ”.

Προειδοποιούμε την εταιρεία “ΗΡΩΝ” ότι αν δεν προβεί στην άμεση επανασύνδεση του ρεύματος θα υπάρξει κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας τις επόμενες ημέρες και στον ΔΕΔΔΗΕ.

Ξεκαθαρίζουμε ότι κανένας δεν είναι μόνος του! Και τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Φυλής θα είναι μπροστά στον αγώνα για τις ανάγκες των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της περιοχής».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates