.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 290.000€ ΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ...ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ATTICA BANK !!!

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ...
Είπαμε, ας είναι καλά η ασυλία...ξέρεις πόσοι την γλίτωσαν έτσι ;;;




Mισθούς Wall Street για την διοίκηση της Τράπεζας Αττικής


Καταλαβαίνω ότι εταιρείες που παράγουν πλούτο για τους μετόχους τους και αναπτύσσονται δυναμικά θα πρέπει να αμοίβουν με ανταγωνιστικούς όρους τα στελέχη τους.|

Όταν όμως η εταιρεία έχει περιέλθει σε δεινή θέση – για να περιγράψω με ευγενή και ήπιο τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τράπεζα Αττικής, τότε η διοίκηση δεν μπορεί να αμοίβεται με μισθούς … Wall Street.

Όπως προκύπτει λοιπόν από την Ετήσια Έκθεση των αποδοχών των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ο τέως διευθύνων σύμβουλος έλαβε συνολικές αμοιβή (συμπεριλαμβανομένης της εταιρικής κάρτας και του εταιρικού αυτοκινήτου) το ουδόλως ευκαταφρόνητο πόσο των 290.617 ευρώ..

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι λοιπές παροχές όπως η βενζίνη για τις μετακινήσεις του και το ομαδικό ασφαλιστήριο, το εταιρικό τηλέφωνο, καθώς και διατακτική σίστισης 550 ευρώ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι αμοιβές του Κωσταντίνου Μακέδου ξεπέρασαν τις 218.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι o Θόδωρος Πανταλάκης τοποθετήθηκε από τον Διοικητή της ΤτΕ CEO της Attica Bank τον Σεπτέμβριο του 2016, ήταν η εποχή που η τράπεζα ήταν μία ανάσα από το να «σκάσει» και το τελεσίγραφο του Γιάννη Στουρνάρα στο τότε ΔΣ της Αττικής ήταν, Πανταλάκης ή εποπτεία.

Σήμερα όμως φαίνεται ότι η Τράπεζα έχει επανέλθει στο ίδιο σημείο καθώς μετά το φιάσκο με την τιτλοποίηση «Άρτεμις» των κόκκινων δανείων, και παρά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των 240 εκατ. ευρώ, η Αττικής χρειάζεται επειγόντως νέα κεφάλαια.

Το 2020 -21 η Τράπεζα εμφάνισε ζημιές περίπου μισού δισ. Ευρώ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates