.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ Η ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ONECOIN !!!

 



Η ιδρύτρια του κρυπτονομίσματος OneCoin τοποθετήθηκε στη λίστα των πιο καταζητούμενων της ευρωπαϊκής υπηρεσίας επιβολής του νόμου για τον ρόλο της στην απάτη πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ρούτζα Ιγκνατόβα , γνωστή ως η λεγόμενη κρυπτο-βασίλισσα (Cryptoqueen), «είναι ύποπη ότι ώθησε επενδυτές σε όλο τον κόσμο να επενδύσουν σε αυτό το πραγματικά άχρηστο «νόμισμα», ανέφερε η Europol στον ιστότοπό της. Η υπηρεσία προσφέρει αμοιβή 5.000 ευρώ (5.217 δολάρια) για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη της 41χρονης Ιγκνατόβα

Η OneCoin ισχυρίστηκε ότι είχε περισσότερα από 3 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Δημιουργώντας έσοδα 3,4 δισεκατομμυρίων ευρώ από το τέταρτο τρίμηνο του 2014 έως το τρίτο τρίμηνο του 2016, λειτούργησε ως πολυεπίπεδο δίκτυο αγοράς που πλήρωνε προμήθεια σε μέλη σε όλο τον κόσμο για τη στρατολόγηση άλλων, είπαν οι εισαγγελείς σε αμερικανικό δικαστήριο το 2019.

Το θέμα ενός επιτυχημένου podcast του BBC «The Missing Cryptoqueen», η Ιγκνατόβα δημιούργησε το OneCoin το 2014 στη Σόφια της Βουλγαρίας και ήταν επικεφαλής του οργανισμού μέχρι που εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2017, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ο αδερφός της, Κονσταντίν Ιγκνάτοφ ανέλαβε την κορυφαία ηγετική θέση στα μέσα του 2018, είπαν. Δήλωσε ένοχος για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates