.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ !!!

 



Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την ακρίβεια στη Μύκονο. Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα των 600 ευρώ, τη μερίδα γύρο στα 23 ευρώ και τις μπάλες παγωτό στα 7 ευρώ, μία παρέα από τουρίστριες περιγράφει στη Daily Mail τον εξωφρενικό λογαριασμό που κλήθηκε να πληρώσει σε εστιατόριο στο νησί των ανέμων.

Στη δεύτερη καταγγελία που έρχεται στο φως για τους υπέρογκους λογαριασμούς σε μαγαζί στη Μύκονο, οι τουρίστες υποστήριξαν στη Daily Mail ότι τους χρέωσαν ως «χρυσά» τα πιάτα και γι’ αυτό διαμαρτυρήθηκαν. Συγκεκριμένα μετά τα καβουροπόδαρα, η 43χρονη Σέριλ δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δεν δικαιολογούσε αυτή την εξωφρενική τιμή.

Η τουρίστρια και η παρέα των φίλων παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα, ένα ψωμί και ένα μπουκάλι σαμπάνια σε εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό. Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι η παρέα επισκέφθηκε τη Μύκονο στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε, αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το προσωπικό του εστιατορίου τους στρίμωξαν όταν αμφισβήτησαν τον αστρονομικό λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες. Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», ανέφερε η γυναίκα.

Η καταγγέλλουσα, υπεύθυνη μάρκετινγκ, επέμεινε ότι το φαγητό και ιδιαίτερα η γεύση του, δεν δικαιολογούσε τον τεράστιο λογαριασμό. «Ξέρετε, υπερηφανεύονται ότι χρησιμοποιούν επιλεγμένα υλικά, αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχω φάει ποτέ. Ειλικρινά, μόλις και μετά βίας τρώγονταν», κατέληξε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates