.

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΤΟΝ ΛΕΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΙ' ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ !!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!


Ποιοι και γιατί προστατεύουν τον ΕφοπΛηστή Γιάννη Βαρδινογιάννη, επιδιώκοντας να οδηγήσουν στην παραγραφή την εναντίον του μήνυση του Δημήτρη Βασιλικού ;;;

https://www.kinima-ypervasi.gr/2022/04/blog-post_547.html


Στο εδώλιο την Τέταρτη 11/5 ο "Mr ΑΝΕΚ" Γιάννης Βαρδινογιάννης, για υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ !!! Τα κακουργήματα μιας δικογραφίας που θα κριθούν από την δικαιοσύνη... μετά από 19 χρόνια σε πρώτο βαθμό !!!


Στις 12 Φεβρουαρίου είχαμε αναφερθεί για 2η φορά με σχετικό ρεπορτάζ όπου σας είχαμε ενημερώσει για τον άγριο καυγά που έγινε μεταξύ 2 υπαλλήλων του εφετείου Αθηνών. Ο ένας κατηγόρησε τον άλλον ότι "ξεφύλλιζε" μια καυτή δικογραφία που αφορά πασίγνωστο εφοπλιστή, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ σε βάρος του συνεταίρου του Δ.Β. Μετά το δημοσίευμα τα τηλέφωνα στο edolio5 πήραν φωτιά από παριστάμενους στο επεισόδιο. Έχουμε λοιπόν και λέμε τα καινούρια νέα. Με αφορμή τα μέτρα τηλεργασίας και μείωσης του προσωπικού που εφαρμόζονται μεταξύ των υπαλλήλων και στο εφετείο Αθηνών, ένας υπάλληλος κάνει την δουλειά και ενός άλλου. (Το γεγονός αυτό χρησιμοποιήθηκε από μερικούς υπαλλήλους προκειμένου στον "απίστευτο" χαμό να δικαιολογηθούν απώλειες δικογράφων.) 

Οι δικογραφίες έχουν στοιβαχτεί η μια πάνω στην άλλη και λόγο μη επεξεργασίας τους αλλά και λόγο αναβολών εξαιτίας του Covid. Ας έρθουμε στην επίμαχη δικογραφία που έγινε η μάχη του Δράμαλη. Πρόκειται, όπως μας είπε τηλεφωνικά ο άνθρωπος που μας συστήθηκε ως υπάλληλος του εφετείου, για μια υπόθεση που αφορά υπεξαίρεση από το ταμείο εταιρείας Βωξίτη ύψους περίπου 5.000.000 ευρώ. Κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή μεταξύ άλλων είναι και πασίγνωστος εφοπλιστής λόγο του επιθέτου του, που όμως εξαιτίας παρόμοιων περιστατικών παραβατικότητας, έχει τεθεί εκτός "οικογενειακού" κύκλου. Η υπόθεση αυτή ήταν να εκδικαστεί πριν καιρό αλλά αναβλήθηκε για τις 11 Μάϊου. Ένας υπάλληλος που ήταν αρμόδιος να βάλει τα ποινικά μητρώα των κατηγορουμένων στην δικογραφία, όπως συνηθίζεται, όταν την αναζήτησε δεν την βρήκε! Ρώτησε δεξιά και αριστερά και δεν ήξερε κανείς για την τύχη της! 



Ο ίδιος που είχε πρόσβαση στην δικογραφία είναι προφανές ότι δεν θα την "έβγαζε καθαρή" αφού θα έπρεπε να εξηγήσει τι έγινε με την δικογραφία. Ψάχνοντας και ρωτώντας, κάποιος του επέδειξε να την αναζητήσει σε αυτές που είναι καθοδόν για πολτοποίηση! Πράγματι εκεί την βρήκε. Όλα αυτά έγιναν γνωστά στη συντακτική ομάδα του edolio5 από έναν άγνωστο σε εμάς τηλεφωνικό συνομιλητή. Στην ίδια συνομιλία μας έγινε γνωστό ότι ένας δικηγόρος (Δ.Λ.) με 25.000 ευρώ στο χέρι έψαχνε υπάλληλο για να κάνει την βρόμικη δουλειά. Ήταν αυτονόητο ότι έπρεπε το ρεπορτάζ να πάρει φωτιά και να γνωστοποιήσουμε δημοσίως όσα γνωστοποιήθηκαν και σε εμάς προκειμένου αυταπάγγελτα να τα διερευνήσει η εισαγγελία. Να σημειώσουμε ότι τα περιγραφόμενα αδικήματα στην συγκεκριμένη δικογραφία, που ξεφύλλιζε ο μακρυχέρης υπάλληλος, βρίσκονται στο τελευταίο χρονικό στάδιο της παραγραφής λόγο του γεγονότος ότι κάποιοι έχουν φροντίσει να κωλυσιεργήσουν όσο μπορούν την υπόθεση αυτή. Αυτό σημαίνει ότι εάν "κατά λάθος" η δικογραφία πήγαινε για πολτοποίηση θα ήταν αδύνατο να επανασυσταθεί από τους εμπλεκόμενους διαδίκους. Όταν λοιπόν την ανέσυρε ανάμεσα από τις άλλες στοιβαγμένες, διαπίστωσε ότι δεν ήταν ολόκληρη! 


Έλειπε ένας μπορντό φάκελος. Ψάχνοντας την ίδια μέρα να βρει τον φάκελο αυτό τον εντόπισε πάνω στο γραφείο του συναδέλφου του Δ. Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε! Η μία δικαιολογία μετά την άλλη από τον συνάδελφο του δεν είχε κανένα νόημα, προκειμένου να δικαιολογήσει το πως μέρος της δικογραφίας βρέθηκε πάνω στο γραφείο του. Τώρα αρχίζουν τα περίεργα που τον κάθε κακοπροαίρετο του δημιουργούν ερωτηματικά. Η αυτεπάγγελτη έρευνα επί του δημοσιεύματος που θα αποτελούσε το προφανές για να εξακριβωθεί το αληθές ή όχι των πληροφοριών που περιήλθαν στην αντίληψη μας, δεν έγινε ποτέ. Για κακή τύχη όμως όσων θα ήθελαν η υπόθεση αυτή να "χαθεί" κατάτεθηκε μήνυση από τον Δ.Β. ο οποίος προφανώς ως αναγνώστης του edolio5 είδε πως το δημοσίευμα μας αφορά δική του υπόθεση όπου είναι μηνυτής. 

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ζητούσε από τον εισαγγελέα που θα χρεωθεί την δικογραφία (την χρεώθηκε ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος) να κληθεί ως μάρτυρας και ο διευθυντής του edolio5, Άρης Σπίνος όπως αναφέρει σε αυτήν, προκειμένου να εισφέρει ότι γνωρίζει. Ο εισαγγελέας ανέθεσε στην 19η πταισματοδίκη Αθηνών την έρευνα για τα περαιτέρω. Όπως μαθαίνουμε όμως η έρευνα ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες αλλά εμείς ουδέ μία κλήση λάβαμε προκειμένου να καταθέσουμε! Πως ολοκληρώθηκε η έρευνα; Ποιοι κατέθεσαν; Όπως είμαστε επίσης σε θέση να γνωρίζουμε για την υπόθεση αυτή είναι ενημερωμένοι όλη η εισαγγελική ηγεσία του Αρείου Πάγου και του εφετείου. 

Την ώρα που θέτονται εκτός δικαστικού σώματος εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί γιατί είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν δικογραφίες είναι δυνατόν να παραμείνει προς όφελος μερικών ενδεχομένως επίορκων δικαστικών υπαλλήλων η υπόθεση αυτή στο σκοτάδι; Ποιο το επιτρέπουν αυτό; Ποιο το ανέχονται; Πάντως όχι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας και η πρόεδρος του ΑΠ Μαρία Γεωργίου που θα πρέπει να ζητήσουν αύριο το πρωί ενημέρωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates