.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ !!!

 



της Ματίνας Χαρκοφτάκη

Συνεχίζεται η περιπέτεια των πλειστηριασμών για τα περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων που συνδέονται με τον αείμνηστο εφοπλιστή Γεράσιμο Αγούδημο.

Αντιμέτωπα με το ηλεκτρονικό σφυρί αναμένεται να βρεθούν στις 8 Ιουνίου δύο ακίνητα-φιλέτα στον Άλιμο, τα οποία ανήκουν στην εταιρεία τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Νηρεύς, στην οποία τη θέση του προέδρου κατέχει η Ανθή-Μαρίνα Αγούδημου, σύζυγος του καπετάν Μάκη ο οποίας έφυγε από την ζωή πριν περίπου τέσσερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Intrum Hellas εκπλειστηριάζει δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες, οι οποίες εντοπίζονται στην ίδια οικοδομή ενώ το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός που εμφανίζει τη μεγαλύτερη τιμή πρώτης προσφοράς αφορά σε ένα ισόγειο κατάστημα το οποίο αναπτύσσεται σε πολυκατοικία η οποία είναι κτισμένη σε οικόπεδο με συνολική επιφάνεια 1.651 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο Καλαμάκι εντός του σχεδίου πόλεως του δήμου Αλίμου επί των οδών Κανάρη, Βασ. Γεωργίου και Αριστοτέλους.

Το εν λόγω ισόγειο κατάστημα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και έχει επιφάνεια 250 τ.μ. ενώ σε αυτό ανήκει ο υπόγειος χώρος και τα πατάρια γύρω από αυτόν. Η τιμή εκκίνησης έχει τεθεί στα 805.500 ευρώ.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορά σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην ίδια πολυκατοικία, το οποίο έχει επιφάνεια 176 τ.μ. και βγαίνει προς εκποίηση με την τιμή εκκίνησης να ανέρχεται στα 410.080 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, η πολυκατοικία υπολογίζεται ότι έχει κατασκευαστεί περίπου το 1980 ενώ κατά την εξωτερική αυτοψία, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλά επίπεδα συντήρησης.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates