.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ FUND ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ !!!

 



Χθες ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί στο Λασίθι της Κρήτης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κ. Παντελή για παράταση της διαρκείας του ομολογιακού δανείου που έληξε 22/4/2022. Ένα δάνειο 300 εκ., που αποτελεί το μεγαλύτερο κόκκινο δάνειο του τραπεζικού συστήματος, από το οποίο έχει αποπληρωθεί μόνο 1 εκ. από το κεφάλαιό του κατά τα 15 έτη της διάρκειάς του. Λέγαμε μάλιστα ότι επέλεξε το Λασίθι γιατί είναι το τυχερό του μέρος και ο κ. Παντελής έχει τα γούρια του. Δυστυχώς όμως τα γούρια φαίνεται ότι δεν δούλεψαν και η δίκη αναβλήθηκε, καθώς ο κυρ-Παντελής έκανε αίτηση εξαίρεσης του δικαστή. 

Ζήτησε την εξαίρεση του Πρωτοδίκη Ζ. Π. που ήταν στην έδρα, μεταξύ άλλων με το σκεπτικό ότι σε προηγούμενη δίκη επέτρεψε σε δικηγόρο τραπεζών “να δημιουργεί την εσφαλμένη και προσβλητική για εμάς εντύπωση στους παριστάμενους ότι δήθεν οφείλουμε στις τράπεζες χρήματα”. Θεός.

Τελικά, η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί στις 3 Μαΐου. Στο μεταξύ, ακούω όμως ότι γίνεται μια ακόμη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο με την υπόθεση Μαντωνανάκη. Δεν έχει λάβει όμως επίσημη μορφή, είναι σε επίπεδο συζητήσεων – φημολογίας και η κεντρική ιδέα είναι να αγοραστούν τα δάνεια του μεγαλοξενοδόχου προς 35 λεπτά το ευρώ. 

Στις τράπεζες όμως θεωρούν ότι το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να προχωρήσει κι επιπλέον μιλούν για σοβαρά νομικά ζητήματα που προκύπτουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates