.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ: ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ...ΟΣΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!

 


Τι μεταδίδει το mononews.gr


Mε τον …. «αραμπά» φαίνεται ότι πηγαίνουν οι επιδοτήσεις που θα καταβάλλει το Δημόσιο στα ευάλωτα νοικοκυριά.

Θυμίζουμε ότι τη σχετική απόφαση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κρατικής στήριξης την έλαβε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας τον περασμένο Φλεβάρη, ωστόσο ακόμη οι δικαιούχοι δεν έχουν λάβει ούτε σέντς στο λογαριασμό τους.

Όπως μου λένε από τις τράπεζες το μέτρο αφορά περίπου 3.000 δικαιούχους δανειολήπτες, οι οποίοι θα λάβουν από 70 έως 210 ευρώ το πολύ τον μήνα.

Η σχετική πλατφόρμα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έχει ανοίξει όμως η διαδικασία δεν φαίνεται να προχωράει.

Στην καλύτερη περίπτωση εκτιμάται ότι οι επιδοτήσεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται από τον ερχόμενο μήνα ή ασφαλέστερα από τον Ιούνιο.

Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει για τους επόμενους δεκαπέντε μήνες ως γέφυρα για τους δανειολήπτες πρώτης κατοικίας που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το Χρέος τους, μέχρι να συσταθεί ο Φορέας Ακινήτων. Επιλέξιμοι είναι οφειλέτες που πληρούν τα εισοδηματικά, περιουσιακά και λοιπά κριτήρια που θεσπίστηκαν και ισχύουν στο προνοιακό πρόγραμμα «Επίδομα Στέγασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates