.

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ: ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!

 


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής για τους υπέρογκους λογαριασμούς στο ηλεκτρικό ρεύμα.

«Είναι κοινή διαπίστωση όλων μας το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι έχουν παρατηρηθεί τεράστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, σε ένα κοινωνικό αγαθό, λόγω της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής. Γεγονός, που ταλανίζει το σύνολο των πολιτών και εκτροχιάζει όλους τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς» τόνισε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος το Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Μαργέλης.

Όπως είπε, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας θα ζητήσει με την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής από τα συμβόλαια παροχής ρεύματος.

Παράλληλα, αμέσως μετά το Πάσχα, θα κοινοποιήσει εξώδικη διαμαρτυρία στις εταιρείες παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος με αίτημα την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κ. Μαργέλης κάλεσε τους πολίτες να προσκομίσουν αντίγραφα των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος που έχουν λάβει και να υπογράψουν σχετικές εξουσιοδοτήσεις, εντελώς δωρεάν, προς το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates