.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ COVID !!!

 



«Οποιοσδήποτε είναι θετικός στον κορωνοϊό γράφουμε ότι πέθανε από κορωνοϊό»

Μια «βόμβα» έριξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από το βήμα της Βουλής, καθώς ομολόγησε ότι καταγράφουν όλους όσους έχουν θετικό τεστ για τον κορωνοϊό ως θανάτους με κορωνοϊό, μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένα 10% (για να λέει 10% φανταστείτε πόσο είναι το πραγματικό νούμερο) μπήκε για άλλο λόγο στο νοσοκομείο και τελικά καταγράφηκε ως θάνατος με κορωνοϊό.

Απευθυνόμενος σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησαν κριτική για τα νούμερα της πανδημίας (θανάτους, διασωληνώσεις κλπ), ο Θ.Πλεύρης προέβη σε μία από τις μεγαλύτερες παραδοχές που έχουμε ακούσει από τα χείλη κυβερνώντων ή «ειδικών» τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Θάνος Πλεύρης είπε:

«Εμείς έχουμε επιλέξει και σωστά οτιδήποτε αναφέρεται σε θάνατο που έχει συνοδό COVID, ασχέτως από ποιά αιτία είναι, να καταγράφεται ως θάνατος COVID! Η Μ. Βρετανία αν πεθάνεις μετά τις 28 μέρες δεν καταγράφεται. Άλλες χώρες λένε “αν υπάρχει έμφραγμα, εγκεφαλικό και μαζί COVID δεν καταγράφουμε”. Εμείς έχουμε την επιλογή ότι ακόμα και ασθενείς που σας πληροφορώ ένα 10% μπαίνει για άλλο λόγο (σ.σ. στα νοσοκομεία) επειδή διαγιγνώσκεται με COVID και αυτός αν πεθάνει θα καταγραφεί ως COVID».

ΠΗΓΗ

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Τσίοδρας για το ίδιο θέμα στις αρχές της πανδημίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates