.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΗΠΙΑ ΝΟΣΗΣΗ !!!

 


Σε μια καταγγελία που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων για τη διαχείριση της πανδημίας από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προχώρησε η γιατρός, που ανακάλυψε τη μετάλλαξη Omicron του κορωνοϊού στη Νότια Αφρική.

Ειδικότερα, η Angelique Coetzee δήλωσε -μιλώντας στη Welt- ότι δέχθηκε πιέσεις από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μην αποκαλύψει ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη προκαλεί ήπια νόσηση. Ερωτηθείσα, εάν είναι αλήθεια, η ίδια απάντησε: «Μου είπαν να μην πω δημοσίως ότι προκαλεί ήπια νόσηση. Μου ζήτησαν να απέχω από τέτοιες δηλώσεις και να πω ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια. Αρνήθηκα».

Ερωτηθείσα τι σημαίνει αυτό; «Είμαι κλινικός γιατρός και με βάση την κλινική εικόνα δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η νόσος είναι κυρίως ήπια. Δεν λέω ότι δεν θα νοσήσεις εάν είναι ήπια» υπογράμμισε.

«Ο ορισμός της ήπιας νόσου Covid-19 είναι σαφής και είναι ορισμός του ΠΟΥ: Οι ασθενείς μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία στο σπίτι και δεν απαιτείται οξυγόνο ή νοσηλεία», είπε η ίδια και συμπλήρωσε: «Σοβαρή ασθένεια είναι αυτή στην οποία βλέπουμε οξεία πνευμονικές αναπνευστικές λοιμώξεις: οι άνθρωποι χρειάζονται οξυγόνο, ίσως ακόμη και τεχνητή αναπνοή. Το είδαμε με τη Delta, αλλά όχι με την Omicron. Έτσι είπα στους ανθρώπους, "Δεν μπορώ να το πω έτσι γιατί δεν είναι αυτό που βλέπουμε"».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates