.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ: Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ 8.500.000€ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ...ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΩΝ !!!

 



O καναλάρχης και οι Μαρινόπουλοι


Η πιο διαφθαρμένη και ταξική εποχή της Μεταπολίτευσης.

Προσέξτε τι (δεν) μαθαίνετε και τι συμβαίνει καθημερινώς στον τόπο μας. Τράπεζα ρύθμισε με σκανδαλώδη τρόπο τα δάνεια… Έβερεστ ενός εκ των παλαιότερων καναλαρχών της χώρας. Τέτοια ρύθμιση θα την ζήλευε και ο Πηλαδάκης.

Αυτά γίνονται την ώρα που οι τράπεζες κλείνουν καταστήματα και διώχνουν σωρηδόν τους υπαλλήλους τους με τις εθελούσιες. Στο όνομα της μείωσης του λειτουργικού κόστους, καθώς και του… εξευρωπαϊσμού του τραπεζικού συστήματος.

Χαμπάρι δεν πήρε κανείς -παρά μόνο οι αναγνώστες των Μέσων της Voice- ότι οι Μαρινόπουλοι, οι Lehman Brothers, της Ελλάδος επέστρεψαν στο επιχειρείν. Και όχι μόνο
επέστρεψαν, αλλά, χρηματοδοτούνται κιόλας από το Ελληνικό Κράτος μέσω του αναπτυξιακού νόμου με 8,5 εκατομμύρια -σε πρώτη φάση- για να φτιάξουν το κέντρο της εφοδιαστικής αλυσίδας της νέας τους δραστηριότητας- εταιρείας υπό την επωνυμία Seneca. Αυτά που χρωστάνε στις τράπεζες οι Μαρινόπουλοι δεν γράφτηκαν στο χιόνι. Τα πληρώσαμε όλοι εμείς.

Πόσοι μικρομεσαίοι έχουν την δυνατότητας χρηματοδότησης από τις τράπεζες και τον αναπτυξιακό; Το ερώτημα μόνο ρητορικό δεν είναι!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates