.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ 3 ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

 




Χτύπησε και ο… «δαίμων των πλειστηριασμών». Την Δευτέρα το μεσημέρι, αναρτήθηκε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μια περίπτωση που έσκασε σαν… βόμβα. Κι αυτό γιατί αφορούσε ένα ακίνητο το οποίο (υποτίθεται) ότι θα βγει στο σφυρί στις 23 Φεβρουαρίου με τιμή πρώτης προσφοράς (κρατηθείτε…) 44.204.000 ευρώ. 

Όπως είναι εύλογο, η πρώτη αντίδραση είναι να εξετάσει κανείς για ποιο τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα ή για ποια… θερινά ή χειμερινά ανάκτορα «επωνύμου» πρόκειται, καθότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα ήταν μακράν το ακριβότερο ακίνητο που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από… συστάσεώς της.

Διαβάζοντας στη συνέχεια ότι αφορά ένα οικόπεδο 1,3 στρεμμάτων με μια διώροφη κατοικία 427 τ.μ., στο Ηράκλειο της Κρήτης, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για… κολοσσιαίο λάθος που οφείλεται σε τρία ρημάδια μηδενικά. 

Γιατί η πραγματική εμπορική αξία του ακινήτου -που έχει οριστεί και ως η τιμή πρώτης προσφοράς- είναι στις 442.040 ευρώ. Ε, με τα τρία μηδενικά που κόλλησε ο «δαίμων» φτάσαμε στα 44.204.000 ευρώ. Όχι τίποτα άλλο, θα το είδαν οι άνθρωποι και θα έπαθαν πλάκα. Γιατί δε φτάνει που έχασαν το σπίτι τους, θα νόμιζαν και ορισμένοι ότι είναι… εκατομμυριούχοι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates