.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η TBI BANK !!!

 



Στην ελληνική τραπεζική αγορά, με αδειοδότηση από την Τράπεζα της Ελλάδος έρχεται η TBI Bank, που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τράπεζες στην ΝΑ Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.Τα τελευταία 20 χρόνια η τράπεζα αναπτύχθηκε σε αυτήν την γεωγραφική περιοχή με φυσική και ψηφιακή παρουσία ("phygital").

Όπως ανακοινώθηκε, με την αρχή του νέου έτους, πελάτες και έμποροι στην Ελλάδα θα μπορούν να επωφεληθούν από τις καινοτόμες και πλήρως ψηφιακές λύσεις της TBI. Ως πρώτο βήμα, η Τράπεζα θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα από BNPL προϊόντα («Αγόρασε Τώρα- Πλήρωσε Αργότερα» Buy now, Pay later (BNPL)), τόσο online, όσο και σε καταστήματα αλλά και σε omnichannel περιβάλλον, με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων των εμπόρων και να επεκτείνει χρονικά την αποπληρωμή στις αγορές των καταναλωτών. 

Μέσα στο 2022, η Τράπεζα θα παρουσιάσει και τα γενικά προγράμματα δανειοδότησής της αλλά και την καινοτόμα κάρτα ΝΕΟΝ. Αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες πελάτες online, μέσα από την εφαρμογή της TBI στο κινητό, την ιστοσελίδα της αλλά και τηλεφωνικά μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών.

ΠΗΓΗ
liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates