.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΣ...ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ, ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ
Όταν λες ΝΑΙ στα θέλω των τραπεζιτών δεν πας χαμένος...
Πέρυσι, σε μια στιγμή απόλυτης ειλικρίνειας, είχε παραδεχθεί ότι ο Νέος Πτωχευτικός θα είναι εξόντωση για τους Έλληνες δανειολήπτες.
Θυμηθείτε το σχετικό βίντεο εδώ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/06/blog-post_290.html




Ο Στουρνάρας αμέσως προσέλαβε τον Κουρμούση


Και πριν προλάβει να στεγνώσει το χαρτί της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με τους νέους γραμματείς και τις αποχωρήσεις των παλαιών συνέβη το εξής: Ο πρώην Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Άλλωστε η σχέση τους είναι πολύχρονη με τον κ. Κουρμούση να έχει επιτελέσει σύμβουλος του κεντρικού τραπεζίτη όταν εκείνος όταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμάρα. Τελευταία απόδειξη αυτής της εμπιστοσύνης είναι ότι ο κ. Στουρνάρας πρότεινε τον Φώτη Κουρμούση ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του ΤΧΣ. Δεδομένου ότι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρα έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον κ. Κουρμούση αναμένεται να υιοθετήσει σύντομα την πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος και να εκδώσει την σχετική υπουργική απόφαση που θα τον τοποθετεί στο ΤΧΣ.

Δηλαδή ο κ. Στουρνάρας ενήργησε με εξαιρετική ταχύτητα. Και ξέρετε τι μου είπε για τον κ. Κουρμούση; « Ό,τι είναι πολύ άξιος, ό,τι ήταν σύμβουλός του στο υπουργείο Οικονομικών, ό,τι συνένωσε τις ΔΟΥ τις οποίες κανείς δεν το είχε τολμήσει».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates