.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΔΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!

 



Από το newmoney.gr

Θα σας πω το story επιγραμματικά, με δημοσιογραφικούς όρους: Οι παπάδες δεν είχαν χρήματα και βγαίνει η… εφορία στο σφυρί. Οκ, είναι κάπως τραβηγμένο, αλλά δεν απέχει και πολύ: Ο λόγος για το κτίριο της Δ.Ο.Υ. κατοίκων εξωτερικού, μια ανάσα από το Πεδίον του Άρεως, ακριβώς πίσω από το Radisson Blu Park Hotel. 

Το κτίριο των 4 ορόφων με επιφάνεια 2.230 τ.μ. – μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας- εκπλειστηριάζεται στις 26/1/2022 έναντι τιμήματος 1.872.000 ευρώ με επισπεύδοντες την SFS και την Bain capital. Ενημερώνω τυχόν ενδιαφερόμενους ότι η σύμβαση μίσθωσης με το Δημόσιο έχει εκπνεύσει κι έχει μετατραπεί σε ανοικτού τύπου, καθώς ο ιερός οφειλέτης, το ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (με ειδικό τίτλο ΙΕΡΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΕΜΜΑΟΥΣ) δεν φαίνεται να ασχολείται ενεργά με τη διαχείριση των κτιρίων του χαρτοφυλακίου του. 

Για να σας πω τώρα και τα μεσιτικά μου (υπενθυμίζω, η στήλη δεν παίρνει προμήθεια) πιθανολογώ ότι το Δημόσιο πιθανότατα θα ενδιαφερθεί ενεργά να παραμείνει στο κτίριο, καθώς εκτός της τοποθεσίας διαθέτει μεγάλο αρχείο στα υπόγειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates