.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ: ΣΤΑ GOODYS ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ LA PASTERIA, EVERCAT ΚΑΙ EVEREST !!!

 



Τη συγχώνευση των Everest, La Pasteria, Evercat και Goody's, που θα «απορροφηθούν» από την τελευταία εταιρεία, προβλέπει το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης, το οποίο έχει αναρτηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).

Στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού σήματος, το οποίο, λόγω μεγέθους, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί με μεγαλύτερη απόδοση και ευελιξία τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και να πετύχει καλύτερους όρους συνεργασίας στον χώρο των υπηρεσιών εστίασης.

Απορροφώσα εταιρεία είναι η Goody’s και απορροφούμενες οι Everest, La Pasteria και Evercat. Τα διοικητικά συμβούλια των συγχωνευόμενων εταιρειών αποφάσισαν τη συγχώνευση με απορρόφηση, καθώς οι εταιρείες έχουν κοινά χαρακτηριστικά, διότι εκμεταλλεύονται σήματα εστίασης και συμμετέχουν σε πληθώρα θυγατρικών, που λειτουργούν καταστήματα εστίασης.

Οι τελικές υπογραφές του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης «έπεσαν», από τα Διοικητικά Συμβούλια των τεσσάρων εταιρειών, στις 26 Οκτωβρίου, στα Σπάτα Αττικής, στα γραφεία της έδρας της Goody’s.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Goody’s ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ και διαιρείται σε 3.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ η καθεμία.

Όπως προκύπτει, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ, διαιρούμενο σε 6.500.000 κοινές μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates