.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: ΤΖΙΡΟΣ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ;;;
Είναι πολλά τα λεφτά...και τρώνε μεγάλες φαμίλιες !!!

   


Πάρτι κερδών από το κυνήγι των οφειλετών - Κέρδη 52 εκατ. ευρώ το 2020 για την Teleperformance Hellas

Του Νίκου Θεοδωρόπουλου

Με κλειδωμένα συμβόλαια οι εισπρακτικές εταιρείες αλλά και πλειάδα δικηγορικών γραφείων που «κυνηγούν» τους κακοπληρωτές, η χρονιά που πέρασε και στιγματίστηκε από την πανδημία βγήκαν…λεφτά με ουρά παρότι η οικονομία μπήκε στον «πάγο» και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έβαλαν «φρένο» στις οχλήσεις των καταναλωτών.

Όμως τα συμβόλαια που είχαν οι εισπρακτικές εταιρείες συνέχισαν την ροή του χρήματος προς τα ταμεία του ενώ η ένταση της δουλειάς μειώθηκε αλλά δεν ήταν με δική τους υπαιτιότητα.

Η αγορά της αναζήτηση των οφειλετών διαρκώς αυξάνεται και υπολογίζεται ότι ο τζίρος της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχει ξεπεράσει το 1 δις ευρώ.

Η σταθερή πελατεία των εισπρακτικών εταιρειών είναι οι τράπεζες, ακολουθούν οι εταιρείες της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και έρχονται δυναμικά οι προμηθευτές ενέργειας αλλά και άλλοι κλάδοι που τα έσοδα τους προέρχονται από υπηρεσίες .

Ο leader

Η Leader στην εγχώρια αγορά είναι η Teleperformance Hellas (ή Υπηρεσία 800-ΤΕΛΕΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ ΑΕΠΥ ,η οποία να σημειωθεί ανήκει σε πολυεθνικό Γαλλικό Όμιλο Teleperformans SE,η οποία προσέφερε αντίστοιχες υπηρεσίες στη Γαλλία πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Τα κέρδη της ζαλίζουν όπως κατά μερίσματα που δίνει

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις τα έσοδα της εταιρείας για το 2020 ανήλθαν σε 346,28 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 25,5% από 275,903 εκατ. ευρώ το 2019.
Εκτός από τον διψήφιο ρυθμό ανόδου των εσόδων της, όταν κάποιος φτάσει στη στήλη της κερδοφορίας … νιώθει ζάλη διότι πρόκειται για να ένα οργανισμό υπηρεσιών και με ενοικιαζόμενο προσωπικό σχεδόν στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της.
Η εταιρεία πέτυχε κέρδη προ φόρων 76,374 εκατ. ευρώ από 48,136 εκατ. ευρώ το 2019 και καθαρά κέρδη 52,283 εκατ. ευρώ από 35,871 εκατ. ευρώ το 2019.

Με «καθαρά» λόγια, η καθαρή κερδοφορία αυξήθηκε 59,69% με το καθαρό περιθώριο κέρδους να διαμορφώνεται σε 16,5%,ποσοστό που είναι δυσεύρετο σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Το μέρισμα που απέδωσε στους μετόχους το καλοκαίρι από τα κέρδη του 2019 ανήλθε στο ποσό των 17 εκατ. ευρώ (τα μισά από τα κέρδη της χρήσης), που σημαίνει ότι για το 2020 θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ με το συντελεστή φόρου να έχει μειωθεί στο 5% από το 10% που ήταν μέχρι πρόσφατα.

Ο φορολογικός συντελεστής των μερισμάτων είχε ανέλθει σο 15%.

Η εταιρεία στη διάρκεια του 2020 αύξησε το προσωπικό της κατά 2.364 άτομα με το σύνολο να διαμορφώνεται σε 10.652 και να ξεπερνά κατά πολύ το προσωπικό τραπεζικών ομίλων οι οποίες εφαρμόζουν σχέδια οικειοθελούς αποχώρησης του προσωπικού δίνοντας ως δώρο αρκετούς μισθούς για να πάρουν οι εργαζόμενοι τη μεγάλη απόφαση.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates