.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ 14 ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ !!!



Στις 6 Οκτωβρίου ο επαναληπτικός πλειστηριασμός για το συγκρότημα “Villas Armit” στην Άνω Μερά 


Στο σφυρί βγαίνει ξανά η μοναδική συστάδα 14 βιλών στη Μύκονο, στην περιοχή Φωκός της Άνω Μεράς μετά τον πλειστηριασμό τον περασμένο Ιούλιο που κατέληξε άγονος ελλείψει πλειοδοτών.

Πρόκειται για μια σειρά πολυτελών τουριστικών κατοικιών, άλλων ολοκληρωμένων και άλλων ημιτελών που αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό, -με διαφορετική τιμή πρώτης προσφοράς για κάθε ιδιοκτησία-, στις 10 Μαρτίου 2021, αλλά αναβλήθηκε λόγω πανδημίας.

Ο νέος πλειστηριασμός έγινε στις 21 Ιουλίου, με επισπεύδουσα την Special Financial Solutions και με συνολικό αρχικό τίμημα 10.769.000 ευρώ (με τον πήχη να ξεκινάει από 393.000 και να φτάνει στα 1.208.000 ευρώ), χωρίς όμως να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Το συγκρότημα ανήκει από το 2002 στις εταιρείες “Villas Armit LLC’, Delphi Athena LLC και Artemis I LLC με έδρα την Πολιτεία Delawear των ΗΠΑ, οι οποίες διατηρούν και υποκατάστημα στην Αθήνα και κατασχέθηκε πέρυσι λόγω οφειλών.

Το όλο project σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο ΑΚΚΜ (Αμπακούμνιν, Καββαδάς, Καλογιάννης και συνεργάτες), ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε παρουσιάσεις τους, οι βίλες Amrit Mykonos είναι 14 ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες σε γειτονικά ακίνητα, 1,5-2 στρεμμάτων για καθεμιά.

Βρίσκονται σε μια προνομιακή τοποθεσία, που συνορεύει από κάθε πλευρά με 2 παρθένες αμμώδεις παραλίες, σε απόσταση 20 λεπτών από την χώρα της Μυκόνου. Οι βίλες χαρακτηρίζονται ως «επιτομή της μεσογειακής κομψότητας και πολυτέλειας».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το newmoney, για τις 6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί ο επαναληπτικός πλειστηριασμός, με την ίδια συνολική τιμή πρώτης προσφοράς (10.769.000 ευρώ).

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates