.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;; ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΘΕΤΕΙ "ΒΕΤΟ" ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ;;;

 


Οσμή... σκανδάλου, για Ευρωπαίους Εισαγγελείς




Διαστάσεις σκανδάλο
υ προσλαμβάνει το "εμπάργκο", που όρθωσε η Ρουμάνα Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέτσι στην εκλογή των δύο Ελλήνων Εισαγγελέων Εφετών Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου και Αμαλίας Μπακαλώνη.

Τρισίμισι μήνες μετά την ομόφωνη επιλογή τους από το 11μελες Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, γιά τις δύο από τις επτά θέσεις Ευρωπαίων Εισαγγελέων, που θα στελεχώσουν το ελληνικό κομμάτι της Ευρωπαικής Εισαγγελίας, ακόμη δεν έχει απαντήσει, εάν θα γίνουν δεκτοί!

Η επίσκεψη προ μηνός στη χώρα μας της Ρουμάνας επικεφαλής της Ευρωπαικής Εισαγγελίας κ. Κοβέτσι, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, με τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, δεν έλυσε το... χειρόφρενο, στη διαδικασία επιλογής των δύο εισαγγελέων εφετών Τσορμπατζόγλου - Μπακαλώνη, με αποτέλεσμα να προκαλούνται σκέψεις, για προσπάθειας επηρεασμού της Ευρωπαικής Εισαγγελίας από κάποιον, προκειμένου να μην γίνουν δεκτοί οι δύο ανώτεροι εισαγγελείς, ώστε να αντικατασταθούν από άλλους...

Η στάση της Ευρωπαικής Εισαγγελίας απέναντι στη χώρα μας, ξεπερνάει τα όρια της προσβολής!

Καθώς δεν είναι μόνο ότι, αμφισβήτησε την κρίση του ανωτάτου δικαστικού μας οργάνου, γιά την ομόφωνη απόφαση της εκλογής των εισαγγελέων εφετών Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου και Αμαλιας Μπακαλώνη, αλλά γίνεται περισσότερο απαξιωτική, με το να μην δίνει οποιαδήποτε απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates