.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ VEGA+PHOENIX ΣΤΗΝ INTRUM !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση στην Ιntrum των mezzanine και junior notes των τιτλοποιήσεων Phoenix και Vega της Τράπεζας Πειραιώς. Η Intrum μάλιστα έχει ενσωματώσει ήδη λειτουργικά τις τιτλοποιήσεις στα συστήματά της.

H Ιntrum έχει αποκτήσει ποσοστό 30% των ομολογιών ενδιάμεσης εξοφλητικής προτεραιότητας (mezzanine notes) και 50% των ομολογιών χαμηλής εξοφλητικής προτεραιότητας (junior notes) των τιτλοποιήσεων Phoenix και Vega.

Το χαρτοφυλάκιο Phoenix αποτελείται από μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια μεικτής λογιστικής αξίας περίπου 1,92 δισ. ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο Vega αποτελείται από μη εξυπηρετούμενα δάνεια με εξασφαλίσεις επί οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, συνολικής μεικτής λογιστικής αξίας περίπου 4,9 δισ. ευρώ.

Πρόσφατα η Ιntrum, η οποία διεκδικεί και την απόκτηση του χαρτοφυλακίου Frontier της Εθνικής, συμφώνησε με την Πειραιώς την εξαγορά του 49% των mezzanine και junior notes της τιτλοποίησης Sunrise Ι ενώ το 2% αποκτά η Serengeti Asset Management.

Το χαρτοφυλάκιο Sunrise I περιλαμβάνει μη εξυπηρετούμενα δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων και αποτελείται από περίπου 205 χιλιάδες δάνεια συνολικής μεικτής λογιστικής αξίας 7,2 δισ. ευρώ.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates