.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ !!!

 


Η πρώτη χώρα της ΕΕ που απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γίνεται από την Τετάρτη 14 Ιουλίου η Μάλτα, σύμφωνα με το Reuters. Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας Κρις Φερν ανέφερε «Θα είμαστε η πρώτη χώρα της ΕΕ που το κάνει, αλλά πρέπει να θωρακίσουμε την κοινωνία μας».

Μέχρι σήμερα, οι τουρίστες μπορούσαν να επισκεφθούν τη Μάλτα αν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι ή αν επιδείκνυαν αρνητικό τεστ PCR. Η μοναδική εξαίρεση ήταν οι Βρετανοί, οι οποίοι έμπαιναν μόνο αν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα που είναι η κυρίαρχη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τον Φερν, η εκτόξευση των κρουσμάτων καταγράφεται σε επισκέπτες οι οποίοι μολονότι επέδειξαν αρνητικό τεστ πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, ήταν ανεμβολίαστοι.

Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού τα κρούσματα της Covid-19 στη Μάλτα διπλασιάζονται καθημερινά από τη Δευτέρα. Από τον κανόνα θα εξαιρεθούν μόνο τα ανεμβολίαστα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, τα οποία θα επιτρέπεται να μπουν στη Μάλτα αν έχουν αρνητικό τεστ και συνοδεύονται από πλήρως εμβολιασμένους γονείς.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates