.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ FUNDS ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ: ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ...ΕΦΑΠΑΞ
Το άγριο κυνηγητό προς τους δανειολήπτες μόλις ξεκινάει...



«Κόκκινα δάνεια»: Τα funds κυνηγούν και το εφάπαξ των δανειοληπτών


Από το bankingnews.gr


Σχέδιο… εξόντωσης των δανειοληπτών που δεν πληρώνουν τα δάνεια τους και αρνούνται να αποδεχθούν κάποια ρύθμιση με ευνοϊκούς όρους σχεδιάζουν τα Funds και οι Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις.

Οι επικεφαλής των Funds στην Ελλάδα αλλά οι μητρικές εταιρείες βρίσκονται σε χώρες της Ε.Ε έχουν δώσει σαφείς οδηγίες στους εντολοδόχους τους να μαζέψουν τα λεφτά με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Οι ευφυείς μάνατζερ και υψηλά αμειβόμενοι σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία καταστρώνουν σχέδια για τη είσπραξη των οφειλών βάζοντας στο στόχαστρο ακόμη και το εφάπαξ που χορηγείται ακόμη από 31 Ταμεία.

Πρόκειται για μικρό ή μεσαίο «μαξιλάρι» που χορηγείται στον εργαζόμενο που εγκαταλείπει την ενεργό δράση και περνά στην κατηγορία των συνταξιούχων.

Τα Funds είναι αποφασισμένα να κυνηγήσουν το μικρό « κομπόδεμα» που έλαβαν οι οφειλές τους παραβλέποντας ότι πρόκειται για μία ηθική - οικονομική αμοιβή μετά από 35 και 40 χρόνια δουλειάς.

Οι τόκοι τρέχουν με επιτόκιο 24%

Άλλωστε ο χρόνος κυλάει υπέρ των πιστωτών καθώς το χρέος συνεχίζει να αυξάνεται με μηνιαίο επιτόκιο από 2 έως 2,5%.

Έτσι σε ετήσια βάση διαμορφώνεται στο 24% με το συνολικό χρέος να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Παράδειγμα στην αρχή της χρονιάς η οφειλή ήταν 1000 ευρώ τον Δεκέμβριο του ίδιους έτους η απαίτηση του πιστωτή ανέρχεται σε 1240 ευρώ.

Όταν η οφειλή είναι 10.000 ευρώ σε ένα χρόνο θα έχει γίνει 12.400 .

Τα Funds όπως και τα δικηγορικά γραφεία που συνεργάζονται μαζί τους ξέρουν από πρώτο χέρι ότι με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για δανειολήπτες που εμφανίζουν σημάδια μισθολογικής βελτίωσης από την δεκαετή κρίση, είναι ανέφικτη η αποπληρωμή της οφειλής καθώς τα «πανωτόκια» απαιτούν σχεδόν δύο ζωές για να αποπληρωθούν.

Τα Funds αγόρασαν τα 100 ευρώ προς 30 ευρώ

Να σημειωθεί ότι ένα Funds απέκτησε δικαιώματα καταβάλλοντας από 25 έως 30 ευρώ στον πωλητή που είναι οι τράπεζες.

Το τίμημα αντιστοιχεί σε ονομαστική αξία δανείου των 100 ευρώ.

Την υπεραξία από την πώληση του δανείου που το απέκτησε κοψοχρονιά θέλει να καρπωθεί το Funds και δεν πρόκειται να χαρίσει ούτε ένα ευρώ.

Τα παραμύθια των ρυθμίσεων

Οι εντεταλμένοι υπάλληλοι στο …κυνήγι των οφειλετών αυτό που ρωτούν και τους απασχολεί είναι η καταβολή της καθυστερούμενης δόσης ενώ επιδεικτικά αγνοούν να ρωτήσουν ποιο είναι το εισόδημα του οφειλέτη.

Για τους οφειλέτες με περιουσιακά στοιχεία όπως είναι ακίνητη περιουσία τους … έχουν στο χέρι.

Οι προτάσεις αποπληρωμής γίνονται για να γίνονται καθώς ο κύριος όγκος των δανειοληπτών παρουσιάζει αποδοχές που κινούνται πολύ χαμηλότερα από τον ακατάσχετο μισθό των 1200 ευρώ. Πίσω από τις κλειστές πόρτες και τις τηλεδιασκέψεις οι εντολοδόχοι εισπράκτορες των Funds έβαλαν στο στόχαστρο το τελευταίο οικονομικό καταφύγιο που είναι το εφάπαξ.

Το εφάπαξ στο … χέρι

Μία απλή και εύκολη νομική διαδικασία είναι η έκδοση διαταγής πληρωμής η οποία δίνει χρονικά δικαιώματα έως 20 ετών να εισπράξει ο εκδότης και ο πιστωτής την στιγμή που ο δανειολήπτης εμφανίσει κίνηση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση που κατατεθούν μαζεμένα 10.000 και 15.000 ευρώ σε λογαριασμό οφειλέτη και έχει κοινοποιηθεί με δικαστική απαίτηση προς τις τράπεζες, με την εμφάνιση του ποσού θα μετακινηθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του εκδότη της διαταγής πληρωμής δηλαδή του πιστωτή.

Οι δανειολήπτες χωρίς ακίνητα είτε χωρίς θα κληθούν να αποπληρώσουν την οφειλή τους στο σύνολο της ή μέρος αυτής καθώς ο χρόνος είναι υπέρ του πιστωτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates