.

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕ ΚΑΤΑ 40.000.000€ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ !!!

ΠΡΩΤΗ ΜΝΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ POWERGAME.GR ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ...
Τώρα επανήλθε με την αποκάλυψη της τράπεζας...επαναφέροντας το θέμα στην επικαιρότητα...
Θυμηθείτε εδώ:



Για τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει με την πληροφορία ότι η Τράπεζα Πειραιώς “έχει προχωρήσει στο «κούρεμα» δανείων που σχετίζονται με πασίγνωστο καναλάρχη” κάνει λόγο δημοσιεύμα στο powergame.gr, το οικονομικό site από τον Όμιλο των “Παραπολιτικών” του Γιάννη Κουρτάκη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Τράπεζα Πειραιώς, που πρόσφατα “εξυγιάνθηκε” με ένα τρυκ από το ΤΧΣ με κρατικό χρήμα, με τη συνολική ζημιά για το δημόσιο να εκτιμάται ότι αγγίζει τα 3 δισ. , προχώρησε σε “κούρεμα” κοντά στα 40 εκ. ευρώ σε δάνειο καναλάρχη, υποστηρίζοντας ότι “η τράπεζα (όπως αναμένονταν) δείχνει να αγνοεί το σχετικό «κούρεμα». Προφανώς υπήρξε «κουρέας» ερήμην του Μεγάλου”, του διευθύνοντος συμβούλου δηλαδή της τράπεζας.

Προστίθεται ακόμη ότι “άλλος καναλάρχης τα έχει πάρει άγρια στο κρανίο και απειλεί θεούς και δαίμονες, ότι θα βγει και θα αποκαλύψει το σχετικό deal“, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατακλείδα του δημοσιεύματος που θυμίζει ότι “προσφάτως ο πρόεδρος Κυριάκος δείπνησε σε σπίτι δημοσιογράφου, που βρίσκεται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, με το αφεντικό του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο“.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates